Två kaninstolar och bord möbelset för barn, Little Nomad

Produkten är slut i lager :(

Två kaninstolar och bord möbelset för  barn, Little Nomad - skickas inom 24 timmar ! 

Ett fantastiskt set innehållande två stolar med ryggar i form av kaninöron samt ett tillhörande bord. Perfekt för barnet att leka eller rita på, samtidigt som det kommer att lyfta din barnrumsinredning till nya nivåer.

Stolarna och bordet är gjorda i noga utvalt bokträ vilket gör dem både stabila och rejäla och därmed säkra för barnet att sitta på. De är målade med barnsäkra färger och du kan välja på vit, grå eller naturfärg. 

Möbelsetet är anpassat för de lite mindre barnen, mellan 1-4 års ålder. Babylove.se har även en annan typ av kaninstolar och bord som passar de något större barnen, från 2.5 - 5 års ålder.

Material: Möblerna är helt gjorda av bokträ och monteras enkelt ihop i hemmet genom att skruva fast benen och öronen.

Mått:

*Sitthöjden på stolarna är ca 25 cm. 

*Bordet är 43 cm högt och skivan är 60x50 cm stor.

OBS! Dessa möbler är handgjorda av bokträ som är ett mjukt träslag, vilket kan innebära att träet har synlig struktur samt mindre märken. Möblerna är dessutom handmålade och det mjuka och torra träet kan göra att det nästan uteslutande förekommer små sprickor i färgen. Detta är helt naturligt vid tillverkning av denna typ av möbler, men inget som påverkar stabilitet , funktion eller helhetsintryck. 

Frakt från 19 sek
Fakturabetalning
Skickas inom 2 arbetsdagar