Misioo, stort bollhav hjärta med 200 bollar2 299 kr


Giftfri och CE Märkt bollhav - Skapa en unik färgkombination av bollar - Fri Frakt

Denna fantastiska lekpool för barn har redan tagit världen med storm och är en storsäljare i såväl Danmark som Norge. Nu finns den även i Sverige och vi erbjuder nu FRI FRAKT ! Byggd med stor passion och framförallt omtanke om barnets bästa (den är helt giftfri) samt att passa i just ditt hem och tillsammans med din övriga barnrumsinredning. 

Mått

  • 138 cm x 128 cm x 40 cm . Boll diameter 7 cm. Ingår 200 st. bollar. 

Material: överdrag 95 % bomull och 5 % elastan. Bollarna är gjorda i plast. Alla element har CE märkning och är tillverkade av icke giftigt material. Skyddet är möjligt att ta bort och är tvättbart i 30 grader.

Bollar : I priset ingår 200 st. bollar som kommer i 4 påsar med 50 st. bollar i.  Det finns otaliga färger av bollar, du kan välja en färg per påse (med 50 bollar) och därigenom skapa ditt egna unika bollhav. OBS! Tillgängliga färger på bollar syns på bilden.

OBS! Bollhavet kan ändra form något under transport, och kan behöva lite tid efter uppackning för att forma sig mer i sin ursprungsform. Betänk dock att materialet är gjort av skumgummi och därför kan skifta något i form. 

Designer: Misioo 

Leveranstid 4 arbetsdagar
Klarna faktura
Fri frakt över 799:-