Extra tjock pocketmadrass Grado Max (olika storlekar)3299:-


En bekväm madrass med multipocketfjädrar som passar till en barnsäng eller till en hussäng. Madrassen har ett avtagbart överdrag som gör att du enkelt kan tvätta den och hålla den fräsch.

Madrassen är indelad in i 7 zoner med olika fasthet vid olika punkter. De multipla pocketfjädrarna gör att madrassen formar sig efter kroppens form och vikt vilket ger maximal komfort. Eftersom fjädrar jobbar oberoende av varandra absorberas rörelserna lokalt och två personer som ligger bredvid varandra känner inte av varandras rörelser. De dubbla kokosskikten ökar luftflödet vilket förbättrar ventilationen och förhindrar överdriven svettning. Madrassens yta är dessutom motståndskraftig mot deformation. Rekommenderas för kunder som föredrar fastare madrasser.

Denna madrass fungerar perfekt till våra jättefina loftsängar och hussängar.

Madrassen är fast/mycket fast, tillverkad för att passa barn och borgar för en skön sömn.

Mått på madrassen: Finns i olika storlekar. 

Tjocklek är cirka 25 cm . 

Material: polyuretanskum T25, ekologiska kokosfiber och multipocketfjädrar.

Tvättråd: Överdrag maskintvättas i 30° C.

Madrasserna tillverkas i Europa av 100 % OEKO-TEX-certifierat tyg. Stoppningen är antiallergisk samt giftfritt och tillverkas av certifierad leverantör.

Obs!

Då madrassen är en specialtillverkad vara, så gäller ej ångerrätt. 

Detta är en barnmadrass och är tillverkad och anpassad för de minsta. Madrassen ska inte användas eller testas av vuxna.

Beställningsvara.Leveranstid cirka 1,5 vecka
Klarna faktura
Fri frakt över 799:-