Barnspeglar - En fin detalj till barnrummet

Spegel, spegel på väggen där, säg vem som sötast i världen är? Ert barn såklart! Hos oss på Babylove.se hittar ni barnspeglar i många olika utföranden, allt från kaninformade speglar till drömmiga speglar med hyllplan från underbara Sass&Bell.  Oavsett vilken ni väljer så är det alltid rätt att inreda med speglar.

En prinsessa som speglar sig i sin nya klänning, en läkare utforskar sin tunga, komikern tränar på sina knasigaste miner och rockstjärnan kör ett genrep innan det är dags för konsert i vardagsrummet. Fördelarna med en spegel i barnrummet är många; den är en fin inredningsdetalj, den ger rymd till rummet, glädje och utveckling.

Alla våra speglar är lätta att hänga upp och vi säljer enbart barnsäkra, speglar, vilket betyder att om olyckan skulle vara framme så ”krossas” spegeln istället för att gå itu – på så sätt blir det inga vassa kanter att skära sig på. Tänk dock på att speglar inte är en leksak och bör hanteras varsamt.

Hur sätter man upp barnspeglar?

Alla våra barnspeglar har konstruerats för att vara extra lätta att sätta upp. Många av dem har en krok på baksidan, som gör att du enkelt kan hänga upp dem på till exempel en spik i väggen. När du sätter upp barnspeglar behöver du tänka på vilken typ av vägg du har. Är det en hård betongvägg eller en mjukare gipsvägg? Hur du ska slå i spik eller borra för en skruv varierar beroende på väggtyp. Du kan däremot vara säker på att alla våra barnspeglar är så lätta att de kan hängas på alla olika sorters väggar.

Var ska man ha barnspegeln?

Det viktigaste när du ska placera din barnspegel, är att du tänker på vem det är som ska använda den. Ditt barn! Och i vilken höjd har barnet sin blick? Det är där du ska placera barnspegeln på väggen: i barnets ögonhöjd.