Hjälpa till Pall - Kökspallar för barn

Få saker är lika mysiga som när ditt barn vill vara med och hjälpa till i köket. Oavsett om det gäller disk eller matlagning eller någonting däremellan är det svårt att säga nej till en så charmig liten medhjälpare. Men för att kunna vara med behövs det ofta någonting att stå på när man inte har så långa ben ännu. I vårt sortiment hittar du hjälpa till pallar av hög kvalité och stilren design. Vi har tagit in de bästa hjälpa till pallarna för att de allra minsta också ska kunna känna sig som mästerkockar bredvid mamma och pappa.

Vad är en hjälpa till pall?

En hjälpa till-pall är det perfekta hjälpmedlet till ditt barn som behöver hjälp att nå upp till bänken, handfatet eller hyllan. Ditt barn växer genom att få mer ansvar, som att hjälpa till att baka, tvätta händerna, borsta tänderna eller lägga tillbaka leksakerna på hyllan när det är dags att städa lekrummet.

En hjälpa till-pall kommer att underlätta detta för ditt barn. De mindre pallarna är inte så tunga, så de är lätta att flytta runt både för dig och ditt barn. Om ditt barn är mindre, behöver komma upp på högre höjder, eller är väldigt aktiv, så finns det hjälpa till-pallar med skyddsräcke, så att ditt barn inte trillar över kanten av misstag.

Hur länge använder man en hjälpa till pall?

Ditt barn kan börja använda pallen så fort du litar på att ditt barn klarar av att gå eller klättra i trappor, och behöver nå upp för att kunna göra saker själv. Rekommenderad start är från 18 månader. Det finns dock ingen exakt rekommenderad ålder för när ditt barn bör sluta med hjälpa till-pallen, men i många fall är det längden och vikten som avgör hur länge ditt barn behöver använda en hjälpa till-pall.

Om ditt barn når upp själv till bänken, hyllan eller handfatet, så är en hjälpa till-pall inte längre nödvändig, utan blir istället ett hinder. Men se då först till att ditt barn verkligen klarar av att utföra alla moment utan att stå på pallen. Maxvikten skiljer sig från pall till pall, för många pallar är det 50 kg.