Vimplar Barnrum i Tyg

Vimplar i tyg är ett modernt och populärt inslag i flera hem de senaste åren. Våra Vimplar i tyg är enligt oss ett måste i barnrummet då de kan användas i fönster, på möbler, på dörrar och vid barnens sängar. Oavsett placering så vet vi att de kommer lyfta helhetskänslan i barnrummet, och såväl du som ditt barn kommer att trivas ännu bättre i det. 

Våra vimplar är självklart gjorda i 100 % bomull och finns i flertalet färger och former, allt för att du ska kunna hitta just de vimplarna som du tycker bäst hemma hos er.

Köp vimplar för barnrum

Att inreda ett barnrum med fina vimplar som skapar en dekorativ känsla i rummet på nolltid. De många fördelarna gör dem med andra ord till ett måste i alla barnrum.

I vår webbshop kan du välja mellan flera fina vimplar för barn i härliga färger och mönster. Oberoende av vilken stil du föredrar, finns goda möjligheter att hitta de rätta vimplarna hos oss. Välj mellan enfärgade och mönstrade varianter - eller varför inte mixa?

Därför ska du handla på babylove.se:

  • Vi samarbetar med etablerade leverantörer i Skandinavien och Europa som står bakom hög kvalitet
  • Vi arbetar uteslutande med handgjorda produkter
  • Sortimentet är övervägande tillverkat av ekologiska material i unik skandinavisk stil
  • Vi strävar alltid efter nöjda kunder!

Inred med vimplar för barn

Inredningsmöjligheterna med vimplar är många och de kan fästas på till exempel sängen, dörrar, väggen, i fönstret eller i taket. De vimplar som vi erbjuder är två meter långa och är enkla att fästa. Tack vare att de är tillverkade i tyg, istället för i papper, är de slitstarka och håller hög kvalitet. Vimplarna skapar en charmig och lekfull atmosfär i barnrummet och våra vimplar är en uppskattad inredningsdetalj hos många såväl barn som vuxna med den mjuka och färggranna designen.

Vi på babylove.se tycker inte att inrednig och tillbehör för barn ska kosta multum, därför kan du alltid lita på att du alltid får hög kvalitet till bra priser hos oss. Vi erbjuder vimplar med unik, skandinavisk design och eftersom vi arbetar med produkter för barn är vi extra noga med vilka leverantörer vi arbetar med. Vi arbetar med skandinaviska välkända märken som Done By Deer och Little Heart, men också med ett antal europeiska varumärken där vi är stolta över att ha ensamrätten på den svenska marknaden.

Hur sätter man upp vimplar i barnrummet?

Att sätta upp vimplar är ett enkelt sätt att liva upp vilket rum som helst. Särskilt i barnrummet brukar de vara uppskattade. Och de är till och med så lätta att sätta upp, att du och ditt barn kan göra det tillsammans. De kan enkelt knytas fast eller hängas upp på befintliga krokar, handtag, gardinstänger, hyllor eller sänggavlar.

Om du vill ha en vimpel på en vägg där det inte finns något att knyta fast den i, kan du till exempel slå i en liten spik för att hänga upp vimpeln. Du kan också välja ett fästmaterial av något slag, som taveltejp, för att sätta upp vimplarna.

Finns vimplar i olika storlekar?

Hos oss kan du hitta vimplar i många olika storlekar och utföranden. Dels kan längden på vimpeln variera, men även storleken på själva flaggorna. Där finns det dessutom en mängd olika former att välja på.