Bollhav hemma för barn & bebis

Här hittar du några av de mest populära bollhaven i världen just nu med modeller för både bebisar och barn. Bollhavet och bollarna finns i flera färgkombinationer för att kunna passa in med leksaker och inredning i barnrummet. 200 plastbollar i ett bollhav hemma gör vilket barn som helst överlyckligt! Låt ditt barn leka fritt och tryggt i denna fantastiska lekpool.

Produkterna är CE-märkta vilket innebär att de överensstämmer med EU:s grundläggande krav för hälsa, säkerhet, funktion och miljö.

Alltid bra priser när du väljer att köpa bollhav hem till ditt barn

Ett bollhav är en fantastiskt leksak för barn. Det ger barnet fysisk stimulans, det ökar leklusten, det stimulerar fantasin och det är välkomnande som en följd av bollarnas alla färger och det mjuka materialet som bollhavet i fråga är tillverkat av.

För en förälder så kan vi säga att ett bollhav i hemmet är en säker plats för barnet att vistas i. Bollarna är tillverkade av plast som är CE-märkta och själva stommen är även den tillverkad i ett material - skumgummi - som innehar CE-märkning. Skumgummit står stadigt och förhindrar att bollhavet välter; samtidigt som det är lätt att bära och att det därmed möjliggör förflyttning till andra rum. Själva överdraget är tillverkat i velour som inte heller det är farligt för barnet. Naturligtvis så är skyddet möjligt att plocka av och tvätta om en olycka skulle vara framme.

Kort och gott: köper du ett bollhav till ditt barn så kommer du som förälder att få mycket njutning som en följd av den glädje barnet dagligen kommer att känna. Detta gäller även för de allra minsta: ett bollbad passar även för en bebis - men då bör man som förälder givetvis vara lite mer på tårna och hålla ett vakande öga under lekstunden.

Låt din bebis sitta ned i bollhavet och klämma, känna och utforska varenda spännande liten boll. En garanti för en likeraket på Instagram, det garanterar vi.

Bollhav hemma - en snygg inredningsdetalj

Många vill skapa det där lilla extra i barnrummet. Något som inte är det allra lättaste. Styling och barnlek går sällan hand-i-hand och det kan vara svårt att hitta en balans mellan att A) ge barnet alla förutsättningar för att kunna leka precis på det sätt barnet vill och B) få ett snyggt, fräscht och inbjudande barnrum som passar bra ihop med den övriga stilen i hemmet.

Ett bollhav passar bra in i detta och ska ses både ur ett inrednings- och ett lekperspektiv. Det förra kan förklaras av att det dels finns massor av färger att välja bland gällande bollhavets stomme och dels också gällande bollarna. Det gör att ett bollhav hemma inte kommer att inkräkta på den övriga inredningsstilen i barnrummet utan att det direkt motsatta är möjligt: du kan matcha ett bollhav helt mot den stil du har och du kan dessutom förändra allt eftersom genom att beställa nya bollar i andra färger.

Vad passar hemma hos er? Är det ett sobert bollhav i marmorimitation fyllt av gyllene- och silverfärgade bollar eller passar det bättre med ett ljusgrått bollhav kompletterat med grå- och vita bollar? Det finns ett gigantiskt urval och det är bara att hitta er favorit.

Ett större bollhav för fler barn

Storleken på ett bollhav är även den varierande och här kan med fördel basera sitt val på dels hur gammalt barnet är och dels också efter hur många kompisar som kan tänkas använda det. Ett mindre bollhav passar utmärkt för den lilla familjen och för exempelvis en bebis, ett större bollhav hemma kommer att passa familjen med fler barn och en större umgängeskrets.

Klart står att ett bollhav hemma kommer att göra nästa playdate betydligt mer spännande, lekfylld och där fantasin ges utrymme att flöda fritt. Med denna leksak blir ert hem genast favoriten för alla barn.


Frågor och svar

Hur många bollar följer med till bollhavet?

Mängden bollar som är inkluderar beror på storleken på det bollhav du köper och om du köper separata bollar eller ett paketpris. De flesta av våra bollhav finns att välja med tillval med mellan 150 – 450 bollar. Du har också möjlighet att köpa till förpackningar med extra bollar i 100-pack eller 50-pack.

Vilka färger finns på bollhaven?

En av de stora fördelarna med ett bollhav från Babylove är att du kan ta fullständig kontroll över det estetiska utan att kompromissa med lekvänligheten. Våra bollhav går att välja med färdiga blandningar av enfärgade, melerade eller blandade bollhav. Färgskalorna går från sombra gråa och metalliska nyanser, marmorerade effekter och helfärgade svarta och vita. För mer färg finns också olika uppsättningar av pastellfärger som kan köpas i blandningar.

Vill du bestämma helt själv går det att beställa själv vilka färger och vilket antal av varje färg som du önskar. Det gör att det finns en oändlig möjlighet att anpassa bollhavet efter hur resterande färgskala i rummet interagerar med bollhavet och gör det till en extra inredningsdetalj utöver en given lekplats.

Hur stora är bollhaven?

Bollhaven finns i flera olika utföranden både gällande storlek och form. Den vanligaste storleken för de runda är 90 x 30 cm, men den finns även i 90 x 40 för lite mer djup. Det rektangulära bollhavet har ett mått på 90 x 90 x 30 som ger gott om utrymme för kompislek.

Vilket bollhav är bäst?

Eftersom möjligheterna med storlek, färger och form är oändliga så behöver du inte ställa dig frågan vilket bollhav som är bäst. Välj istället vad som är bäst för dig. Bollhavet bör passa både er familj samt barnets rum. Njut av möjligheten att kunna anpassa barnets roligaste lekaktivitet efter de estetiska önskemål du har för barnrummet.