Dockhus i trä

Att drömma stort börjar med att föreställa sig. Tänk om ditt barn fick möblera sitt hus alldeles själv: Vart ska pianot stå? Vilken typ av spis ska dockan ha? Ditt barn bestämmer alldeles själv och på så sätt främjar du ditt barns fantasi. Ditt barn blir en liten designer! Vare sig om det är vårt tidlösa Viktorianskt dockhus eller ett mer modernt hus med öppet tak lär ditt barn sig stil och skönhet.

Låt oss inte glömma hur mycket skoj ditt barn kommer att ha när hon leker i sitt drömdockhus! Och det bästa: Du får leka tillsammans med ditt barn och förverkliga och återuppleva din barndoms drömmar! Välj bland vårt stora utbud av dockhus med eller utan trädgård, med väggar som öppnas eller med en kamin. Hos oss hittar du enkelt dockhuset som passar just ditt barn. Överraska ditt barn med ett dockhus som kommer att bevaras i generationer.


Vanliga frågor om dockhus i trä


Vad är fördelarna med att köpa ett dockhus?

Dockhus i trä är ett hållbart och miljövänligt val som är säkert för barn att leka med. Trä är också ett starkt och tåligt material som kan stå emot mycket slitage.

Vilken ålder är bäst lämpad för ett dockhus i trä?

Dockhus i trä är lämpliga för barn i olika åldrar, men de är främst riktade till barn i åldern 3-10 år.

Vilken storlek ska jag välja för mitt barns dockskåp i trä?

Storleken på dockskåpet beror på ditt barns ålder och storlek. Det är viktigt att välja en storlek som är lämplig för ditt barns behov och som kan rymma de leksaker och möbler som barnet vill ha i sitt dockhus.

Vad är den bästa platsen att placera ett dockhus i trä?

Det är bäst att placera dockhuset i ett område där barnet har gott om utrymme att leka och där det inte är i vägen för andra aktiviteter. Det är också viktigt att placera dockhuset på en stabil och plan yta för att undvika att det välter.

Vilka typer av dockhus tillverkat i trä finns tillgängliga?

Det finns olika typer av dockhus i trä tillgängliga, inklusive enklare hus med ett eller två rum och mer avancerade hus med flera våningar och flera rum. Det finns också dockhus som är inspirerade av specifika teman, till exempel slott, bondgårdar eller stugor.

Vilka tillbehör kan jag köpa till mitt barns dockhus i trä?

Det finns många tillbehör tillgängliga för dockhus i trä, inklusive dockmöbler, leksaksdockor, mattor och gardiner. Det finns också möjlighet att köpa extra tillbehör som gör det möjligt för barnet att anpassa sitt dockhus efter sina önskemål och fantasier.


Sammanfattningsvis är dockhus i trä en fantastisk leksak som ger barnen möjlighet att leka och använda sin fantasi. Genom att välja ett dockhus i trä av hög kvalitet och komplettera med tillbehör kan barnet skapa sin egen lilla värld och ha roligt under många år.