Returer och byten

Göra en retur
Blev det inte riktigt som du hade tänkt dig? Ingen fara alls! Kontakta oss på babylove@babylove.se och uppge vad du vill returnera. Vi skickar sedan en returfraktsedel till dig via mail som du kan skriva ut. Tejpa sedan fast returfraktsedeln på paketet och lämna in det hos ditt närmsta DHL eller Db Schenker ombud (beror på produktens vikt ) .

Vi tar en returfraktkostnad på 49 kronor som justeras när vi hanterar din retur. Det tar cirka en vecka för en retur att nå oss och hanteras. Om du valt faktura får du en korrigerad faktura via e-post. Har du redan betalt din faktura eller betalt med kort kontaktar Klarna dig angående återbetalning. 

Varor får endast returneras i oanvänt skick och i obruten förpackning. Hör bara av dig till vår kundtjänst om du är osäker på din retur så hjälper vi dig. Du får självklart returnera din vara i vår lager i Huddinge om du vill. 


Byte av vara
Om du önskar byta till en annan vara, vänligen lägg en ny beställning. Gör sedan en retur enligt ovan på de varor som du vill skicka tillbaka. Vid ett byte står vi för returfrakten. Du får självklart byta din vara i vår lager om du vill. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och funderingar.