Done by Deer

Done by Deer är varumärket för alla familjer som tycker att kombinationen av livet med barn och livet med fin design hänger ihop.

Samtliga av Done by Deers designer är skapade för barn, och för deras föräldrar. Med djupa rötter i leksakstillverkingen vill man skapa moderna skandinavisk design som samtidigt är lekfull. Produkterna ska stimulera barnets sinnen och utveckling och därav är Done by Deer noga i valet av material, färgkombinationer och andra detaljer som de små fingrarna eller ögonen älskar att utforska. Detta gäller inte minst företagets smått fantastiska kramdjur.

Done by Deer Har en tydlig grafisk profil och en klar koppling till det skandinaviska dagliga livet. Deras filosofi är enkel: De kombinerar innovativ design, säkerhet och ett utmanande sätt att använda färger på. Samtliga produkter från Done By Deer är designade av Helene Hjorth och säljs i hela Skandinavien och i stora delar av Europa.

Allt som görs av Done by Deer är 100 % vänligt och självklart har de genomgått tester för att leva upp eller överträffa tuffa Europeiska säkerhetsstandards.