LORENA CANALS

Under 25 år har Lorena Canals, designer och grundare av företaget, fokuserat på att skapa, tillverka och sälja fina produkter till barnrum.

2005 tog man beslutet att specialisera sig på barnmattor, med ambitionen att erbjuda mattor till de som vill ha något extra och som fyller alla behov som barn och förälder har.
Lorena Canals mattor görs helt för hand, av noga utvalda material samt med ett hållbart tillverkningssätt. Man kontrollerar såväl att inget barnarbete förekommer, som att mattorna håller måttet gällande kvalitet och säkerhet.

Mattorna säljs numer i över 30 länder över hela världen och man strävar hela tiden efter att vara benchmark inom sitt område. Lorena Canals är en flitig deltagare på de största barnmässorna världen över som Kind+Jugend och ABC Kids Expo.

Vanliga frågor om Lorena Canals

Vad är Lorena Canals?

Lorena Canals är ett spanskt varumärke som tillverkar handtillverkade mattor för barn. Varumärket grundades 1990 och har sedan dess blivit känt för sina mjuka, säkra och hållbara mattor i hög kvalitet fria från barnarbete.

Vad är särskilt med Lorena Canals mattor?

Lorena Canals högkvalitativa mattor är handtillverkade av naturliga material och är speciellt designade för att passa barns behov och livsstil. De är mjuka och bekväma, lätta att rengöra och tål maskintvätt.

Vilka olika typer av mattor tillverkar Lorena Canals?

Lorena Canals tillverkar olika typer av mattor för barn, inklusive lekmattor, sängmattor, babyfiltar och golvmattor. Mattorna finns i olika designer, färger och storlekar för att passa olika åldersgrupper och inredningsstilar.

Vilka material används för att tillverka Lorena Canals mattor?

Lorena Canals mattor är tillverkade av naturliga och noga utvalda material som bomull, ull och lin. De är också giftfria och miljövänliga för att säkerställa att de är säkra för ditt barn och vår planet.

Hur rengör man Lorena Canals mattor?

Lorena Canals mattor är lätta att rengöra och tål maskintvätt. Du kan enkelt tvätta dem i din egen tvättmaskin hemma och sedan torka dem på ett plant underlag.