Paola Reina

Paola Reina – Ett bedårande företag med bedårande produkter

Under decennier har dockexperter skapat magi hos Paola Reina och deras dockfabrik. De har skapat glädje åt barn över hela världen och är ett företag som hela tiden brinner för att utvecklas och bli ännu bättre. Produktionskedjan förbättras regelbundet för att kunna skapa dockor med fantastiska detaljer och som ger en känsla av att vara levande och verkliga. Detta arbete har inneburit att Paola Reina idag erbjuder ett enormt utbud av vackra dockor, tänkta för att varje barn (Och förälder) ska kunna hitta just sin egna favorit. Allt från klassiska dockor, till mer moderna och dockor med motorik. Vi tror att det är just mångfalden och utbudet som gjort att dessa dockor finns i hem över hela världen.

Paola Reina har ett uttalat mål att väcka känslor och skapa magiska stunder. Det är därför man är så mån om minsta detalj, allt från ögonfärger, till läppar, till detaljerna i dockans kläder. Allt är lika viktigt, och ingen detalj kan förbises. Alla som arbetar i Paola Reinas team är extremt dedikerade och arbetar med ett stort engagemang, och framförallt älskar de sitt arbete, vilket såklart återspeglas i dockorna.

För oss var de ten icke-fråga om att börja samarbeta, och vi har de senate åren hjälpt till att skänka glädje till födelsedagsbarn, under julen och på dop. Något vi såklart är både stolta och tacksamma över, men framförallt är vi glada att vi kan erbjuda så fina dockor som Paola Reina tar fram!