Charlotte, bokhylla med lådor till barnrummet

12999:-


En fantastisk bokhylla till barnrummet, med denna underbara möbel i antik stil kommer du att lyfta din barnrumsinredning till himmelska höjder!

Det är en rymlig bokhylla med fyra hyllor och två lådor där barnet kan förvara sina mest värdefulla och finaste böcker, eller givetvis andra favoritsaker som ditt barn är extra rädd om. 

Hyllan är handgjord i gammaldags stil av ett litet familjeföretag och är helt gjort av massiv furu, inga genvägar använts i byggandet av denna fina möbel. De vackra och böjda träbenen skapar en extra charm och magi, och tillsammans med den fina mönstren på lådorna och knopparna i slitet guld, silver eller mässing skapar den ett helhetsintryck som är svårt att inte älska. Passar perfekt till kollektionen med gammaldags säng och byrå Charlotte och Melody.

Då trät som används har sin naturliga struktur så kan det uppstå mindre avvikelser eller kvistar som svagt syns igenom färgen, detta skapar dock enbart en gammeldags stil och är absolut inte till någon nackdel. 

Bokhyllan skickas färdigbyggd, du behöver enbart skruva på benen så den är klar för barnrummet direkt när den kommit hem. 

Mått:

  • Höjd 198 cm
  • Bredd 92 cm
  • Djup 38 cm

Färg

  • Hyllan finns som standard i flera olika färger (dusty pink, ljusrosa, vit, grå, dusty blå, grafitgrå och natur), men kan självklart målas i en annan färg om så önskas. Bokhyllan målas för hand för att skapa rätt känsla i penseldragen, och självklart används enbart giftfria färger vid utförandet. 
  • Du väljer själv om du önskar knoppar i guld, silver eller mässing.

Obs! Denna möbel måste fästas på väggen!

Beställningsvara. Leveranstid cirka 3-5 veckor
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-