Möbelset för barn, två kaninstolar och bord4299:-


Ett exceptionellt och mycket vackert möbelset innehållande två av våra fantastiska stolar med formen av en kanin samt ett vackert tillhörande bord.  Möblerna  ger en fantastisk charm till barnrummet, men fyller givetvis även ett praktiskt syfte. Stabila och starka konstruktioner som samtidigt är bekväma för barnet. 

Bordet mått: 

  • Ålder 1-4 år :  Höjd:45 cm Bredd: 50x50 cm
  • Ålder 3-6 år:   Höjd:50 cm Bredd: 50x50 cm

Stol mått:

  • Ålder 1-4 : Höjd 55 cm (Inklusive öronen) , sitsens bredd 30 cm och höjd 25 cm.
  • Ålder 3-6: Höjd 60 cm (Inklusive öronen) , sitsens bredd 30 cm och höjd 30 cm.

Bordet och stolarna finns i olika färger. Alla tillgängliga färger finns på andra bilden. Man väljer själv om man vill ha naturfärgade ben eller ej. Du väljer själv din favoritkombination av färger på bordet och stolarna.

Möblerna är anpassade för de lite större barnen, mellan 3 -6  års ålder samt de något mindre barnen, från 1 - 4  års ålder.  Skillnaden är längden på benen.

Material: Möblerna är helt gjorda av pinjeträ och fyller alla krav på bra barnmöbler genuint trä. 

Möblerna är helt gjorda för hand och vi vill därför poängtera att utseendet på möblerna är mer robust än fabrikstillverkade. Kvistar och struktur kan synas genom färgen. Detta ger möblerna en unik karaktär. Benen är limmade och inte skruvade.

Möblerna kommer från vår fabrik i Europa som har höga kvalitetskrav och kontrollerar varje steg från det att timret kommer in i fabriken till att en färdig produkt lämnar. Färg, lack och lim är vattenbaserad, miljövänlig och tillverkad inom Europa . 

Obs! Ångerrätt gäller ej.


Specialtillverkad beställningsvara.Leveranstid cirka 2 veckor
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-