Byrå till barnrummet, Charlotte vit skåp

7499:-


En fantastisk vit byrå eller fint skåp till barnrummet, med denna underbara möbel i antik stil kommer du  lyfta din barnrumsinredning till himmelska höjder. 

Skåpet är handgjort i gammaldags stil av ett litet familjeföretag och är helt gjort av massiv furu, inga genvägar använts i byggandet av denna fina möbel. De vackra och böjda träbenen skapar en extra charm och magi, och tillsammans med den fina mönstren på dörrarna och knopparna i slitet guld/silver skapar den ett helhetsintryck som är svårt att inte älska.
De två hyllplanen är praktiska och fina, perfekt när du vill förvara kläder eller spel och böcker. 

Då trät som används har sin naturliga struktur så kan det uppstå mindre avvikelser eller kvistar som svagt syns igenom färgen, detta skapar dock enbart en gammeldags stil och är absolut inte till någon nackdel. 

Byrån skickas färdigbyggd, du behöver enbart skruva på benen så den är klar för barnrummet direkt när den kommit hem. 

Mått:

  • Höjd 115 cm
  • Bredd 80 cm
  • Djup 40 cm

Skåpet finns i sex klassiska färger – vit, grå, dusty blue, natur, ljusrosa eller i dusty pink. Då skåpet enbart görs på beställning så kan de göras i andra färger också om man så önskar. Samtliga färger som använts är klassade som barnsäkra, vilket skapar trygghet. Skåpet målas för hand för att skapa rätt känsla i penseldragen, och självklart används enbart giftfria färger vid utförandet. 

Leveranstiden är 3-5 veckor från mottagandet av din order. OBS Denna vara levereras enbart med hemleverans som ingår i priset..

Beställningsvara.Leveranstid cirka 3 veckor
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-