Byrå till barnrummet, Melody skåp grå

4999:-


En fantastisk byrå eller fint skåp till barnrummet, med denna underbara möbel i antik stil kommer du  lyfta din barnrumsinredning till himmelska höjder.  Lillasystern till byrån Charlotte som vi också erbjuder.

Skåpet är helt gjort för hand i en gammaldags antik stil av och är helt gjort av massiv furu, familjeföretaget som gör dessa använder ingen snabba genvägar. De böjda träbenen är mycket vackra och skapar en extra charm och magi, och tillsammans med den fina mönstren på dörrarna och knopparna i slitet guld alternativt silver skapar den ett helhetsintryck som alla kommer att tycka om.

Hyllplanen är praktiska och fina, perfekt när du vill förvara kläder eller spel och böcker.på ett smart sätt 

Byrån finns som standard i tre noga utvalda olika färger, men kan självklart målas i en annan färg om så önskas. Skåpet målas för hand för att skapa rätt känsla i trät, och självklart används enbart giftfria och barnvänliga färger vid utförandet. 

Då trät som används har sin naturliga struktur så kan det uppstå mindre avvikelser eller kvistar som svagt syns igenom färgen, detta skapar dock enbart en gammaldags stil och är absolut inte till någon nackdel. 

Byrån skickas färdigbyggd, det enda du behöver göra är att skruva på benen i de borrade hålen och du är redo att använda möbeln.

Mått:

-Höjd 90 cm

-bredd 80 cm

-djup 40 cm

Leveranstiden är 3-5 veckor från mottagandet av din order. OBS Denna vara levereras enbart under lördagar eller söndagar, då med hemleverans som ingår i priset.

Beställningsvara. Leveranstid cirka 4 veckor
Klarna faktura
Fri frakt över 799:-