Charlotte, Vit garderob till barnrumet

Produkten är slut i lager :(

En riktig dröm för barnrummet, det är garderoben Charlotte som är så vacker att den även passar in i föräldrarnas sovrum. Garderoben är helt byggd för hand av massiv furu och det ingår en massa charm och fina detaljer. Eller vad sägs om de fina böjda träbenen, och de vackra detaljerna på garderobsdörrarna. Lägg till dekorativa knoppar och handtag i färger av åldrat guld eller silver så har du skapat något helt unikt.

I botten finns en fin och praktisk låda för extra förvaring.

Mått:

  • Höjd 200cm
  • Bredd 110cm
  • Djup 55 cm 

Lådan är gjord av HDF bräda 3mm.

Skåpet monteras enkelt ihop själv hemma, och en bra bruksanvisning medföljer givetvis.

Då trä är ett rörligt material kan det förekomma minimala sprickor som snarare gör möbeln än mer rustik och bidrar till charmen ytterligare. Detta är vad som skiljer mot möbler gjorda i MDF.

Garderoben finns i sex klassiska färger – vit, grå, dusty blue, natur, ljusrosa eller i dusty pink. Då garderoben enbart görs på beställning så kan de göras i andra färger också om man så önskar. Samtliga färger som använts är klassade som barnsäkra, vilket skapar trygghet.

Leveranstiden är 3-5 veckor från mottagandet av din order. OBS Denna vara levereras enbart med hemleverans som ingår i priset

Obs! Specialtillverkad beställningsvara. Ångerrätt gäller ej.

Beställningsvara. Leveranstid cirka 4 veckor
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-