Hussäng för barn - Trygga och vackra hussängar

Söker du det där lilla extra som kan förvandla ditt barns rum till en magisk oas? Babylove har precis vad du behöver. Våra hussängar är mer än bara en sovplats; de är en inbjudan till äventyr, mys och trygg sömn. Varje hussäng vi erbjuder är designad med tanke på barnets säkerhet, komfort och leklust. Utforska vårt handplockade utbud och ge ditt barn en sovplats där drömmar föds, växer och blir till verklighet.

Köp hussäng för barn hos Babylove

  • Säkra och samtidigt vackra hussängar
  • Med hussängen lyfter du barnrummet till nya nivåer
  • Hussängar stimulerar lek och skapar en varm känsla i rummet
  • Helt obehandlat furuträ

Tidigare har det vanligaste varit att på egen hand bygga ihop en hussäng. Inte alla har dock tiden eller förmågan att snickra ihop en säng och för alla som letar efter en smidig lösning är Babylove.se ett perfekt ställe att börja. Babylove är en av Sveriges ledande barnbutiker på nätet. Förutom hussängar har vi på Babylove ett fantastiskt sortiment av unika och väldigt populära barnprodukter, med allt från kläder till inredningsartiklar till lampor samt saker till mammor.

Babylove är ett företag som skapats utav kärleken till barn. Till oss vänder du dig när du vill ha det bästa för ditt barn och när du vill skapa barnrummet som du har sett i inredningstidningarna! Hussängar är enkelt sätt att ge barnrummet något extra och skapa utrymme för spännande lekar och underbara mysstunder. Sömn är viktigt för alla människor – i synnerhet barn – och med en skön sovplats som även kan funka som en lekyta kan barnet känna sig tryggt att somna in för kvällen. Med en hussäng skapas en plats där fantasin kan flöda och där drömmar kan börja.

Hitta din perfekta säng hos oss

Hussängar kommer i en mångfald av design. Vissa är konstruerade som klassiska sängar med det unika tillägget av ett 'hustak' ovanpå. Andra designval inkluderar en högre sängplats, med ett öppet utrymme nedan för lek eller förvaring. För de större familjerna eller sleepovers med kompisar, erbjuder vi även dubbel hussängar.

Allt du behöver överväga är rummets storlek. Om måtten stämmer, är du bara några klick bort från att skapa det ultimata barnrummet.


Frågor och svar

Hur stor hussäng ska jag köpa?

När du ska köpa en hussäng är det avgörande hur stort utrymme du har i rummet den ska stå i. Vårt utbud av hussängar tillåter flera olika yteffektiva lösningar om det behövs, men också större modeller för de som har möjlighet till luftigare möblering.

Vi erbjuder golvstående sängar med takformation över bädden som gör det möjligt att skapa ett mysigt krypin med sänghimmel. Eller varför inte låta sovplatsen vara på golvet, så att taket istället blir ett tipitält?

Storleken på rummet och funktionen på hussängen avgör vilken modell som passar er bäst. Är det flera barn i familjen eller det behöver planeras för övernattning i rummet finns även hussängar i våningsmodell. Beroende på ditt barns ålder och fysiska förmågor kan du också välja mellan modeller med trappa eller stege.

Finns det hussäng med förvaring?

Ja, många av våra hussängar kommer med inbyggd förvaring eller med förvaring som tillval. Vissa sängar har förvaringslådor eller hyllor som en del av konstruktionen, andra har ett litet utrymme under sängen som är lämpat för att ställa in förvaringslådor. För de hussängar där sängen befinner sig en bit över mark lämnas utrymme för att möblera för lek och förvaring även under sängen och möjligheterna begränsas då enbart av fantasin.

Är hussängarna lätta att montera?

Våra hussängar kommer i en rad olika utföranden. Den enklaste konstruktionen består utav en takram som gör golvytan till sovplats i ett mysigt tipitält. Sätt ihop ”tältpinnarna” och köp kanske till någon av de anpassade tältdukarna så är du klar.

Även med ökad storlek och med fler funktioner i sängen så fortsätter konstruktionen att vara tydlig och stilren. Med tydliga linjer och stabil träram monteras sängen i ett fåtal steg, vilket gör den relativt enkel att montera även för den som inte vanligtvis ägnar sig åt hantverkssysslor.

Vilken madrass rekommenderar ni till hussängarna?

Vi rekommenderar att du använder en madrass som passar perfekt till den valda hussängens storlek. Detta för att garantera både komfort och säkerhet. Hos oss kan du även hitta ett sortiment av kvalitativa madrasser som kompletterar våra hussängar perfekt.

Kan jag köpa tillbehör till min hussäng?

Ja, vi erbjuder ett sortiment av tillbehör som kompletterar din hussäng. Detta inkluderar bland annat sänghimlar, tältdukar, förvaringslådor och mycket mer. Dessa tillbehör hjälper dig att anpassa hussängen efter ditt barns intressen och rummets inredning.

Hur sköter jag bäst om min hussäng?

För att förlänga livslängden på din hussäng rekommenderar vi regelbunden dammning och en fuktig trasa vid behov. Undvik starka rengöringsmedel för att bibehålla träets naturliga skönhet och lyster.