Hussäng Barn - Säkra & samtidigt vackra hussängar

Att längta till att sova är kanske mer av en vuxengrej, men med en spännande hussäng till barnrummet lockas även de yngre till sömns.

På Babylove.se hittar du flera olika alternativ för hussängar till barnrummet.  

Köp hussäng för barn hos Babylove

  • Säkra och samtidigt vackra hussängar
  • Med hussängen lyfter du barnrummet till nya nivåer
  • Hussängar stimulerar lek och skapar en varm känsla i rummet
  • Helt obehandlat furuträ

Tidigare har det vanligaste varit att på egen hand bygga ihop en hussäng. Inte alla har dock tiden eller förmågan att snickra ihop en säng och för alla som letar efter en smidig lösning är Babylove.se ett perfekt ställe att börja. Babylove är en av Sveriges ledande barnbutiker på nätet. Förutom hussängar har vi på Babylove ett fantastiskt sortiment av unika och väldigt populära barnprodukter, med allt från kläder till inredningsartiklar till lampor samt saker till mammor.

Babylove är ett företag som skapats utav kärleken till barn. Till oss vänder du dig när du vill ha det bästa för ditt barn och när du vill skapa barnrummet som du har sett i inredningstidningarna! Hussängar är enkelt sätt att ge barnrummet något extra och skapa utrymme för spännande lekar och underbara mysstunder. Sömn är viktigt för alla människor – i synnerhet barn – och med en skön sovplats som även kan funka som en lekyta kan barnet känna sig tryggt att somna in för kvällen. Med en hussäng skapas en plats där fantasin kan flöda och där drömmar kan börja.

Hitta rätt hussäng för ert barnrum

En hussäng kan se ut på olika sätt. Oftast är hussängen konstruerad som en vanlig rektangulär säng på botten, men med ett tillägg ovanför som efterliknar ett hustak. Men det finns även de hussängar där själva sängen sitter på ”övervåningen” av hussängen och lämnar yta under för exempelvis lek eller förvaring. Hussängar kan även vara dubbelsängar, för två barn i samma familj eller när det är dags för kompisen att övernatta.

Hitta och köp hussängar redan idag!

Den enda förutsättningen som hindrar dig från att sätta upp en hussäng är om rummet inte är tillräckligt stort. Men om dimensionerna är rätt så borde det vara fritt fram att färdigställa det perfekta barnrummet.