Hussäng Barn - Säkra & samtidigt vackra hussängar

Att längta till att sova är kanske mer av en vuxengrej, men med en spännande hussäng till barnrummet lockas även de yngre till sömns.

På Babylove.se hittar du flera olika alternativ för hussängar till barnrummet.  

 • Natur hussäng 80x160 till barnrummet
  Natur hussäng 80x160 till barnrummet
  2899:- 1999:-
 • Vit hussäng 80x160 till barnrummet
  Vit hussäng 80x160 till barnrummet
  2899:- 2299:-
 • Vit hussäng 90x190 till barnrummet
  Vit hussäng 90x190 till barnrummet
  3399:- 2699:-
 • Grå hussäng 80x160 till barnrummet
  Grå hussäng 80x160 till barnrummet
  2899:- 2299:-
 • Grå hussäng 90x190 till barnrummet
  Grå hussäng 90x190 till barnrummet
  3399:- 2699:-
 • Vit hussäng tipi, Tipisäng till barnrummet
  Vit hussäng tipi, Tipisäng till barnrummet
  2499:- 2299:-

Köp hussäng för barn hos Babylove

 • Säkra och samtidigt vackra hussängar
 • Med hussängen lyfter du barnrummet till nya nivåer
 • Hussängar stimulerar lek och skapar en varm känsla i rummet
 • Helt obehandlat furuträ

Tidigare har det vanligaste varit att på egen hand bygga ihop en hussäng. Inte alla har dock tiden eller förmågan att snickra ihop en säng och för alla som letar efter en smidig lösning är Babylove.se ett perfekt ställe att börja. Babylove är en av Sveriges ledande barnbutiker på nätet. Förutom hussängar har vi på Babylove ett fantastiskt sortiment av unika och väldigt populära barnprodukter, med allt från kläder till inredningsartiklar till lampor samt saker till mammor.

Babylove är ett företag som skapats utav kärleken till barn. Till oss vänder du dig när du vill ha det bästa för ditt barn och när du vill skapa barnrummet som du har sett i inredningstidningarna! Hussängar är enkelt sätt att ge barnrummet något extra och skapa utrymme för spännande lekar och underbara mysstunder. Sömn är viktigt för alla människor – i synnerhet barn – och med en skön sovplats som även kan funka som en lekyta kan barnet känna sig tryggt att somna in för kvällen. Med en hussäng skapas en plats där fantasin kan flöda och där drömmar kan börja.

Hitta rätt hussäng för ert barnrum

En hussäng kan se ut på olika sätt. Oftast är hussängen konstruerad som en vanlig rektangulär säng på botten, men med ett tillägg ovanför som efterliknar ett hustak. Men det finns även de hussängar där själva sängen sitter på ”övervåningen” av hussängen och lämnar yta under för exempelvis lek eller förvaring. Hussängar kan även vara dubbelsängar, för två barn i samma familj eller när det är dags för kompisen att övernatta.

Hitta och köp hussängar redan idag!

Den enda förutsättningen som hindrar dig från att sätta upp en hussäng är om rummet inte är tillräckligt stort. Men om dimensionerna är rätt så borde det vara fritt fram att färdigställa det perfekta barnrummet.


Frågor och svar

Hur stor hussäng ska jag köpa?

När du ska köpa en hussäng är det avgörande hur stort utrymme du har i rummet den ska stå i. Vårt utbud av hussängar tillåter flera olika yteffektiva lösningar om det behövs, men också större modeller för de som har möjlighet till luftigare möblering.

Vi erbjuder golvstående sängar med takformation över bädden som gör det möjligt att skapa ett mysigt krypin med sänghimmel. Eller varför inte låta sovplatsen vara på golvet, så att taket istället blir ett tipitält?

Storleken på rummet och funktionen på hussängen avgör vilken modell som passar er bäst. Är det flera barn i familjen eller det behöver planeras för övernattning i rummet finns även hussängar i våningsmodell. Beroende på ditt barns ålder och fysiska förmågor kan du också välja mellan modeller med trappa eller stege.

Finns det hussäng med förvaring?

Ja, många av våra hussängar kommer med inbyggd förvaring eller med förvaring som tillval. Vissa sängar har förvaringslådor eller hyllor som en del av konstruktionen, andra har ett litet utrymme under sängen som är lämpat för att ställa in förvaringslådor. För de hussängar där sängen befinner sig en bit över mark lämnas utrymme för att möblera för lek och förvaring även under sängen och möjligheterna begränsas då enbart av fantasin.

Är hussängarna lätta att montera?

Våra hussängar kommer i en rad olika utföranden. Den enklaste konstruktionen består utav en takram som gör golvytan till sovplats i ett mysigt tipitält. Sätt ihop ”tältpinnarna” och köp kanske till någon av de anpassade tältdukarna så är du klar.

Även med ökad storlek och med fler funktioner i sängen så fortsätter konstruktionen att vara tydlig och stilren. Med tydliga linjer och stabil träram monteras sängen i ett fåtal steg, vilket gör den relativt enkel att montera även för den som inte vanligtvis ägnar sig åt hantverkssysslor.