Hyllor barnrum - I olika former och färger

Är ni på jakt efter praktisk och snygg förvaring till barnrummet? Då har ni hittat rätt. Här nedan finner ni ett stort utbud av hyllor till barnrummet, Vägghyllor i barnrummet är ett perfekt sätt att optimera förvaringen och samtidigt frigöra golvyta för lek.  Böcker och stora leksaker bör dock placeras lägre för lätt åtkomst, då är våra golvbokhyllor och bokställ för barn perfekta.

I vårt sortiment hittar ni unika möbler i många olika former och färger. Oavsett om ni vill ha en tidlös bokhylla till ert barn eller en vägghylla för att bevara de första små skorna i, så hittar ni det här. Alla våra vägghyllor för barn är lika fina inredningsdetaljer som smart förvaring – allt noggrant handplockat av oss för att erbjuda er de finaste hyllorna på marknaden.

Ta del av vårt utbud av vägghyllor för barnrum här. 

 • Jabadabado, hylla bunny
  Jabadabado, hylla bunny
  699:- 599:-
 • Dockhus hushylla, vit/rosa
  Dockhus hushylla, vit/rosa
  1499:- 999:-
 • Form Living, Vit vägghylla double Rutis
  Form Living, Vit vägghylla double Rutis
  299:- 199:-
 • Form Living, Vit vägghylla singel Rutis
  Form Living, Vit vägghylla singel Rutis
  199:- 159:-
 • Form Living, Mint vägghylla singel
  Form Living, Mint vägghylla singel
  179:- 129:-
 • Form Living, vägghylla Paris
  Form Living, vägghylla Paris
  199:- 119:-
 • Form Living, vägghylla Adam
  Form Living, vägghylla Adam
  399:- 249:-
 • Grå bokhylla till barnrummet
  Grå bokhylla till barnrummet
  599:- 499:-
 • Vit bokhylla till barnrummet
  Vit bokhylla till barnrummet
  599:- 499:-

Rätt hylla till ditt barnrum

Vi har allt från små vägghyllor där du kan visa upp mindre saker utan att ta upp för mycket plats till stora golvhyllor med bra förvaringsmöjligheter. Det finns låga hyllor där ditt barn enkelt kan komma åt det som förvaras och höga hyllor som passar när du vill förvara någonting utom räckhåll.

En del av våra hyllor har helt öppna plan, medan andra är kompletterade med lådor för att det ska vara lättare att plocka undan och hålla ordning.

En bokhylla som passar ditt barn

Bland våra hyllor hittar du många olika stilar och färger, så att du enkelt kan para dem med din existerande inredning. Vi har klassiska bokhyllor, både höga och låga, som passar de allra flesta inredningsstilar. Du kan välja mellan vitmålade hyllor eller hyllor i naturligt trä. Det finns även flera mindre, enkla hyllor som ser naturliga ut i de flesta barnrum.

Letar du efter något mer annorlunda har vi hyllor i olika former, som till exempel cirkustält, tåg och elefanter. Det finns även färgglada stjärnor, bin och hyllor i rotting att välja på.

Använd vägghyllor i barnrum

Alla våra hyllor går bra att använda till olika saker. Många av dem är utformade till att fungera som bokhyllor. Vissa har speciella ställ för böcker, vilket gör det till en bra bokhylla för att barn själva ska kunna plocka fram och ställa tillbaka sina böcker i. Korta vägghyllor passar bra för vad som helst som inte är speciellt stort, medan du kan placera större leksaker i våra golvhyllor.

Dessutom har vi många olika alternativ som även passar som dockhus, vilket gör att de kan fungera både som förvaring, dekoration och en leksak på samma gång.