Hylla medium garage

699 kr


Hylla medium garage

Hur förvarar man bade snyggt och smart ditt barns alla favoritbilar? Självklart i en garagehylla som passer perfekt för den medvetna barnrumsinredaren. 

Denna vägghylla är ett mycket bra val för den som behöver mer utrymme i barnrummet och som vill ha favoritleksakerna nära till hands. Denna barnhylla är speciellt utformad för att rymma många leksaker och är optimalt anpassad för leksaksbilar (tex Hot weels och dylikt). 

Hyllorna finns tillgängliga i färgerna vit, grå, ljus/mörk turkos, mint, blå, pastellgul eller smutsig rosa. Färgerna kan dessutom kombineras fritt så det är helt dina önskemål som syr utseendet på hyllan. Skriva bara dina önskemål i kommentarfältet vid beställning eller skicka oss ett mail.

Alla hyllor är gjorda för hand och målade med certifierade färger. Väntetiden på produkten kan bli lite längre än normalt, då de enbart görs på beställning. 

Mått: Höjd 50 cm, bredd 30 cm och djup 5 cm. Höjden per hyllplan är ca 7 cm

Viktigt! Denna produkt tillverkas enbart vid order och därför blir leveranstiden ca 3- 4 veckor och ångerrätt gäller ej på denna produkt då det är en specialbeställning. 
På grund av en kraftigt ökad efterfrågan av möbler så vill vi informera att alla beställningar lagda efter 31/10/2018  kommer att levereras en bit in på 2019! 

Klarna faktura
Fri frakt över 799:-