Vit gunga Glamour1 999 kr


Gunga Glamour Vit   

Denna vackra barngunga är en otroligt vacker möbel som bidrar enormt till en bra känsla när du ska inreda barnrummet, terassen eller göra något speciellt på verandan. Gungan är byggd i en tidlös form och kommer skänka dig glädje oavsett årstid eller väder. Repen är tjocka, och barnet sitter bekvämt på det mjuka sätet. Med sitt unika utseende kommer denna gunga att bli en favoritdetalj i ert hem. I utbudet finns även gungor anpassade för de allra minsta barnen. 

Samtliga gungor är 100 % handgjorda av personer som lägger mycket tid och engagemang i byggandet. De kommer därför alltid att ha sitt egna unika utseende, två gungor är aldrig exakta kopior av varandra. Sitsen är klädd i sammet. 

Storlek:

*Repet är totalt 11,5 meter långt och har en diameter på 2 cm. Du kan även beställa ett ännu längre rep om du så önskar. 

*Sätets storlek är 25 x 60 cm. 

*Till produkten medföljer två rejäla kabinhakar som du enkelt fäster på krokar som du själv hänger upp i taket. Krokarna medföljer ej, så se till att skaffa ett par rejäla som håller för mycket vikt.

Färgen är vit (men kan fås i puderrosa, ljusrosa, grå eller mint) 

OBS! trä-skivan i sätet har en doft av vanilj vilket gör att hela gungan har en svag doft av vanilj.

Varning: barnet bör aldrig lämnas ensamt utan uppsyn i gungan, ens för ett ögonblick !!!

Designer: Artearia Artesania

Vi är även stolta över att vi är Skandinavisk generalagent för de omåttligt populära gungorna från Artesaria, Kontakta oss gärna om ni önskar bli Återförsäljare.

Beställningsvara-Leveranstid cirka 2 veckor
Klarna faktura
Fri frakt över 799:-