Sänghimmel barn - För både spjälsängen & lekhörnan

Vi har sänghimlar i både bomull och linne, som passar perfekt till både spjälsäng och barnsäng. En sänghimmel kan varieras på många sätt - Häng upp den över en lekmatta eller ett bollhav för att skapa en mysig lekhörna, sätt upp tyget med fler krokar i taket för att skapa en böljande himmelsäng eller låt den hänga ner över barnsängen för en trygg sovplats för er skatt - allt är möjligt. 

Oavsett om du vill skapa en rosa fluffdröm eller en grå borg så finns det något för alla barn och stilar i vårt stora utbud. Vi har många olika färger och modeller att välja mellan, allt för att matcha övrig inredning i barnets rum.

En sänghimmel ger barnrummet en mjuk och ombonad känsla och vi har valt att jobba med varumärken som alla står för hög kvalité: Cotton & Sweets, Liewood, Filibabba, NG Baby, Mood, Little nomad, Jabadabado och Sebra.

Köp sänghimmel till barnrummet och skapa en magisk plats

Här på Babylove.se kan du köpa sänghimmel till barn i många olika färger och storlekar, ett enkelt sätt att skapa den där magiska stämningen som många barn vill ha. Med en sänghimmel i barnrummet stimuleras fantasin och efter ett tag väntar säkerligen magiska drömmar och lekar. Även om det är där den oftast används behöver inte sänghimmeln nödvändigtvis sitta ovanför sängen. Det går också bra att sätta den separat och skapa en liten och mysig lekyta med sänghimmeln i barnrummet.

Babylove är ett familjeföretag som sedan starten 2015 haft som ambition att erbjuda högkvalitativa produkter med unik design. Vi tar samtidigt stort ansvar för att välja rätt leverantörer och partners, allt för att kunna ge våra kunder den kvalité de förtjänar.

Babylove – så jobbar vi:

  • Vi erbjuder inredning för det exklusiva barnrummet
  • Experter på design och inredning
  • Bara de bästa leverantörerna och partners
  • Arbetar i stor utsträckning med ekologiska produkter i skandinavisk stil
  • Enkelt att handla direkt på vår hemsida!

För alla föräldrar är barnets trygghet det absolut viktigaste, och det är något vi på Babylove förstår och respekterar. Därför ser vi till att alltid ha högsta kvalité på våra produkter. Många av våra produkter är handgjorda.

Det är alla föräldrars önskan att skapa en lugn och trygg situation för sina barn. Att köpa en sänghimmel till barnrummet kan vara ett enkelt sätt att skapa den där mysiga och lugna känslan för ditt barn. Så kan barnets vilo- eller lekstund blir extra härlig.

Sänghimmel till spjälsäng

Här hittar du mängder av sänghimlar som passar till spjälsäng, i många olika varianter och prisklasser. Varför inte köpa en vacker sänghimmel av märket NG Baby Mood som är gjord i äkta linne? Eller kanske den lite enklare men lika vackra sänghimmeln i vitt från Cotton & Sweets?

Oavsett önskemål på stil eller design när du vill köpa sänghimmel hittar du det du letar efter på Babylove.se. Vårt breda sortiment är en viktig del i vår verksamhet och hos oss kan du lita på att det är enkelt att hitta det du vill ha. Sedan starten 2015 har vi utvecklat vår verksamhet i olika steg. Idag har vi till exempel en enkel betalningsmetod på vår hemsida vilket gör det enkelt för våra kunder att handla. Sänghimmeln till barnrummet är bara några klick bort!

Maila för mer information om våra sänghimlar

Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Vi har förståelse för att ditt barn är det viktigaste som finns och vi vill se till så att allt blir rätt, från produktens design till pris till känsla.

Välkommen till oss på Babylove.se, ditt självklara val när det gäller barnprodukter för det exklusiva hemmet!