Babylove, Dusty blue, blå sänghimmel med ljusslinga

Produkten är slut i lager :(

En underbar blå sänghimmel i mjuk bomull från egna och unika kollektion gjord av högsta kvalitet. Tillverkad i vår egna fabrik i Europa, och vi har samlat alla våra kunskaper kring sänghimlar för att skapa den mest prisvärda kvalitetsprodukten på marknaden. 

Till sänghimmeln kommer även två söta stjärnor och en fin ljusslinga (20 ljuskällor), så att du kan skapa en magisk sänghörna i ditt barnrum. 

Material: Sänghimmeln är tillverkad av 100 % OEKO TEX certifierad bomull, och med omtanke om barnet som signum. Produktionen är helt giftfri och sänghimmeln är handsydd styckevis, du kommer att älska den, det är vi säkra på. Bomullen andas och är anpassad för att inte ge för "tung" känsla när den är upphängd. 

Storlek: Diameter: 50 cm Höjd: 235 cm från spetsen till botten  + 65 cm knytband som gör att du kan justera höjden precis hur du vill .

Tvättråd: Denna sänghimmel går att tvättas i 30 grader och är därför mycket enkelt att hålla ren och fräsch. Du knyter enbart bort sänghimmeln från ringen, och stoppar i maskinen.

Sänghimmeln finns i fem olika färger, så du kan hitta den som passar bäst till ditt rum. Tips är att placera den bakom en barnsäng, över en myspöl, eller varför inte över ett fint bollhav för att skapa ett eget "lekland". 

Designer: Babylove.se

Beställningsvara-Leveranstid cirka 2 veckor
Klarna faktura
Fri frakt över 799:-