Sängmobiler som alla barn älskar

För de nytillkomna medlemmarna i familjen brukar sängmobiler vara ett välkommet tillägg. I former av moln och stjärnor ger sängmobilen en lugn och trivsam känsla till barnrummet. 

Alla våra sängmobiler är sydda av mjuk och skön bomullssammet samt eko-läder. Sängmobiler är enkla och stilrena inredningsdetaljer som ger rummet lite mer karaktär och charm. I vårt sortiment hittar du sängmobiler för barn i flera olika färger.

Bättre sömn med en sängmobil

Varför sover då barn bättre med en sängmobil ovanför sig och varför är sömn viktigt för barn? Sömn är livsviktigt för ett barn då det är under dessa timmar som den stora utvecklingen sker - allt som barnet gjort under dagen behandlas under de sovande timmarna. Det ska du som förälder försöka ta till vara på (och inte minst för din egen skull - din sömn är naturligtvis också extremt viktig i sammanhanget).

Väldigt mycket tyder på att barn som har sängmobil också kan lära sig att sova bättre. Tillsammans med exempelvis spjälskydd och andra mysiga detaljer så förvandlas sängen till en mysig, trygg och säker plats. En sängmobil adderar spänning som i sin tur är utvecklande för fantasin. Vi skulle definitivt säga att detta är en liten investering som kommer att bär med sig stora fördelar för ditt barn och dess utveckling.

Vi ska även tillägga att en sängmobil är en väldigt snygg inredningsdetalj som i många barnrum fungerar som pricken över i:et. Detta gäller i synnerhet sängmobiler i jordnära färger och där leksakerna är tillverkade av naturliga material. De kostar månne lite extra - men det är det definitivt värt.