Spjälsängsskydd - Rätt skydd för ditt barn

Spjälsängsskydd är en viktig och fin detalj i din babys säng. Det skyddar barnet från att fastna mellan spjälorna och skapar samtidigt en mysig atmosfär för din baby. Våra spjälsängskydd håller samtliga högsta kvalitet och finns i unika mönster och flera olika fina färger. En spjälsäng utan ett fint spjälsängsskydd är helt enkelt inte en spjälsäng. Våra skydd är gjorda i 100 % ekologisk bomull med en fyllning av skumgummi. De kan tvättas i maskin men ej torktumlas utan ska hängtorkas för att behålla färg och form

Spjälskydd i rosa och spjälskydd i grått

Dels så förhindrar spjälskydd olyckor och dels så fyller de en lugnande funktion för barnet som hela tiden kan vända sig om och mötas av någonting mjukt. Ur ett rent estetiskt perspektiv så är ett spjälskydd också någonting positivt och förvandlar spjälsängen till en väldigt fin inredningsdetalj i barnrummet.

Hos exempelvis Babylove så kan man välja spjälskydd med volang och man kan likväl välja spjälskydd i både rosa och grått. Spjälskydd i just grått ha visat sig vara väldigt populära, detta med den jordnära färgskala som idag är det givna valet hos många i åtanke.

Tryggare och bättre sömn för barnet

Nu är inredning kanske sekundärt i sammanhanget. Det viktiga är naturligtvis att man som förälder kan erbjuda barnet en trygg och inbjudande atmosfär att sova i. För ett spädbarn så måste den tryggheten finnas och till mångt och mycket så ska det påminna om att krypa upp i en varm famn. Spjälskydd är viktigt och hos Babylove finns även extra tjocka modeller för den där extra känslan av när- och mjukhet.

För dig som förälder som står i valet mellan olika spjälskydd så kan hygienen vara en punkt att fokusera på. Går spjälskyddet att tvätta - och i så fall på vilket sätt? Olyckor kan inträffa och då bör också spjälskyddet kunna tvättas upp på ett enkelt och effektivt sätt.