Väggklistermärken - Perfekt till barnrummet

Det är många som blir överraskade hur en så pass enkel sak som väggklistermärken så snabbt kan förvandla ett rum helt och hållet. Med våra väggklistermärken för barn ger vi dig flertalet alternativ att sätta prägel på barnrummet genom att välja just det mönstret och just de färgerna som du vill ha. Urvalet är stort och noga utvalt i samråd med våra kunder. Våra väggklistermärken är dessutom väldigt enkla att sätta upp på väggen, och de avger dessutom ingen skugga. Materialet är vinyl och de sitter fast bra på väggen. 

Väggstickers för barn är ett variationsrikt tillägg till barnrummet

Förutsatt att man köper väggstickers i hög kvalité kan detta öppna upp för massvis av inspiration, såväl för inredaren som för barnet som huserar i rummet. Väggstickers är ofta gjorda i material som tillåter en tuffare behandling. Det innebär att man enkelt att kan sätta upp och fästa väggstickern för att sedan kvickt ta loss den, byta position och fästa igen. Det är ju ingen hemlighet att riktningen på barnens lek kan förändras på ett ögonblick och därför är väggdekorationer verkligen ett bra alternativ när barnrummet ska inredas. Hos Babylove, en av Sveriges ledande onlinebutiker för barn, hittar du väggstickers i alla möjliga färger och former. Vårt varierade sortiment innehåller Rosé luftballonger, fraser som ”you are so loved” och regnskogens vänner, allt i form av väggdekoration för barn.


Vanliga frågor om väggstickers


Vilket material är väggstickers för barn tillverkade av?

Väggklistermärken för barn är oftast tillverkade av vinylmaterial av hög kvalitet. Detta material är slitstarkt och enkelt att hantera. Dessutom avger de vanligtvis ingen skugga på väggen och är lätta att ta bort och omplacera.


Är det svårt att sätta upp väggstickers på väggen?

Nej, det är vanligtvis inte svårt att sätta upp väggstickers. De levereras med enkla instruktioner för applicering. Det är viktigt att följa dessa instruktioner noggrant för att säkerställa att klistermärkena fäster ordentligt på väggen.


Vilka är fördelarna med att använda väggklistermärken i ett barnrum?

Fördelarna med att använda väggklistermärken i ett barnrum inkluderar att de är ett prisvärt och enkelt sätt att dekorera och förändra rummet. De är också lätta att rengöra och kan anpassas efter barnets intressen och ålder.


Hur rengör jag väggklistermärken om de blir smutsiga?

De flesta väggklistermärken kan enkelt rengöras med en fuktig trasa eller svamp. Undvik att använda starka rengöringsmedel, eftersom de kan skada klistermärkets yta. Väggklistermärken är generellt tåliga och lätta att underhålla.