Dekornik, Väggdekoration, "Harry in the rain"399:-

339:-


Harry står i regnet, dock ett mycket lustfyllt regn, svarta och rosa droppar som gör att barnrummets vägg blir levande och vackert. Harry star självklart i centrum för kompositionen.

Väggklistermärken är det enklaste och mest bekväma sättet att dekorera sin vägg med. De mindre ger en fin detalj till inredningen, medan de store ger rummet en helt ny karaktär.

Mått:

M: 70x88 cm

S: 50x64 cm

Harry kommer med rosa och svarta set av droppar. 

Väggklistermärkerna är printade på ett material som gör att de känns som tyg. Det är ett polystermaterial utvecklat i Sydkorea och sedermera importerat till Europa. Hållbart och smidigt och samtidigt ett levande material, vilket passer perfekt för Harry eller andra djurmotiv, som känns oerhört realistiska när de är uppe på väggen. De är svåra att förstöra men enkla att sätta upp. Dock är det viktigt att man gör rent ytan på väggen där de ska sitta. Allt damm och fett måste bort, och väggen får inte vara för nymålad (1 månad bör den ha fått vila).

Designer: Dekornik

Obs! klistermärkerna är inte lämpliga för väggar med en grov yta eller om de är målade med latexfärger eller tapetserade.

Beställningsvara.Leveranstid cirka 1,5 vecka
Klarna faktura
Fri frakt över 799:-