Dekornik, Väggklistermärke världskarta svart1399:-

1189:-


Denna världskarta i form av en stor, färgglad och utbildande väggdekoration, kommer att bli barnens absoluta favorit bland all din barnrumsinredning. Ditt barn kan utforska såväl kontinenter, som några av världens mest kända byggnader och var olika typer av djur lever. Till varje karta kommer även ett set med de största städerna i världen så geografikursen kommer på köpet.

Denna väggkarta har vunnit det prestigefulla priset "Consumer Awards" på mässan "Kind + Jugend Expo 2016", i Tyskland.

Kartan är tryckt på en speciell anpssningsbar film. Väggklistermärkena är enklas att hålla rena, tack vare en skyddande yta är de enkla at tvätta med en fuktig trasa. Väggklistermärkena sitter bra på väggen, men är samtdigt enkla att flytta runt när du så önskar, vilket ger dem en lång livscykel.

SJälva kartan bör sättas upp av föräldrar, medan alla tillbehören enkelt kan fästas av barnet själv, så alla kan vara delaktiga i monteringen.

Kartan kommer i tre storlekar:

S: 120x70 cm 

M: 165x100 cm 

L: 180 x 107 cm 

Hur ska man då välja rätt karta?

De två mindre är perfekta för att dekorera over sängen eller på väggen framför skrivbordet, Den störra passar bäst på tomma väggar med mycket yta då de är en fantastisk inredningdetalj som ger karaktär till hela barnrummet.

Designer: Dekornik

Obs! klistermärkerna är inte lämpliga för väggar med en grov yta eller om de är målade med latexfärger eller tapetserade.

Finns i lager
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-