VIMPLAR

VIMPLAR

I en film, under ett hemma-hos-reportage eller i alla inredningstidningar, just nu är en av de allra hetaste inredningstrenderna utan tvekan vimplar i olika färger och former. De för tankarna till ens egen barndom och ingen vet riktigt varför, men de skapar en harmoni och lekfullhet i barnrummet som är svår att skapa med andra saker. Att de dessutom finns i en massa olika färger och former gör möjligheterna att skapa ett unikt rum enbart större.

mint vimpel till barnrummet

Viktigt att tänka på när det är dags att införskaffa vimplar är flera saker. Kolla först den totala längden så att du kan sätta den där du vill och att den inte blir för kort. Tumreglen är hellre för lång än för kort. Efter det bör du undersöka materialet och kvaliteten på detta, du vill inte ha vimplar som kröker sig eller tappar formen snabbt. Dessutom finns det massor av vimplar på marknaden som är tvättbara, så se till att skaffa en av dessa i stället för de i plast som inte alls är särskilt personliga eller vackra. De i tyg kan ju faktiskt användas även utomhus då man kan tvätta dem efter användning.

ng baby mood vimpel av linne i barnrummet

Vi på Babylove.se rekommenderar enbart vimplar av absolut högsta kvalitet. Vi arbetar med danska Done by deer och svenska NG Baby då deras vimplar inte bara är vackra, utan även borgar för att du kommer bli nöjd med din produkt. De är gjorda 100 % i bomull och vi har ett stort utbud av både färg och form så att ni kan hitta exakt den vimpeln som du tycker passar bäst i ert hem.