Rutschkana inomhus i trä - perfekt till barnrummet

Ta leken till nästa nivå genom att inreda barnrummet med en rutschkana! Vi erbjuder modernt designade, riktigt stabila rutschkanor i trä samt byggbara skumrutschkanor formade som stora byggklossar - allt för att locka fram kreativiteten och leklusten hos barnen. Inte nog med att det är oerhört roligt när det pirrar i magen, barnets grovmotorik stimuleras även på ett exemplariskt sätt. En rutschkana i barnrummet är ett mycket uppskattat inslag för både de mindre såväl som för de större barnen. Kombinera en kana i trä med något av våra härliga bollhav och vipps så har ni skapat kvarterets roligaste barnrum. När vädret tillåter kan ni enkelt flytta ut rutschkanan och använda den på altanen eller gräsmattan.

Här nedan hittar ni vårt fina utbud av rutschkanor i trä från några av de mest populära märkena, såsom Jupiduu, Meow och självklart från vårt eget märke Babylove.

Vilka varumärken och färger finns det?

Även vuxna gillar att åka rutschkana. Så roligt är det! Tänk hur glad ditt barn blir om han/hon får ha en hemma! Hos Babylove hittar du rutschkanor från de mest pålitliga varumärkena på marknaden, inklusive Meow och Jupiduu. Vi har även exklusiva rutschkanor skapade av Babylove. I vårt varierade sortiment hittar du alla möjliga typer av rutschkanor. Rutschkanor skapade av Jupiduu är till exempel enkla och passar i sovrummet så väl som i vardagsrummet.

De är tillgängliga i blå, grön, rosa och vit. Vi har även byggbara rutschkanor i pastellfärgerna vit, grå, svart och rosa. Det är bara att sätta ihop mjuka byggklossar till en egen rutschkana. Rutschkanor designade av Babylove är i trä och de fungerar bäst om de landar i något mjukt, som t.ex. ett bollhav. Dessa rutschkanor av Babylove är tillgängliga i vit, grå och träfinish. De är avsedda för inomhusbruk, men kan även användas i trädgården när vädret tillåter.

Vad ska jag tänka på när jag köper rutschkana till barnrummet?

När du handlar rutschkana till barnrummet från Babylove kan du vara säker på att rutschkanan är lätt att montera och är säker att använda för barn. Det behöver du med andra ord inte tänka på, utan kan helt koncentrera dig på vilken stil och design du vill ha på rutschkanan. Du kan också välja rutschkana efter ålder på ditt barn. Ett mycket litet barn kan ha glädje av en mindre rutschkana, medan ett äldre barn kanske vill ha lite mera höjd.

Är rutschkanor säkra & stabila?

De rutschkanor du hittar på Babyloves hemsida följer alla EU:s säkerhetskrav på produkter riktade till barn. De är självklart säkra, och mycket stabila. Våra rutschkanor är till för att klättras och lekas på. De tål tuffa tag utan att välta eller glida iväg. Var noga med att följa de monteringsanvisningar som medföljer just din rutschkana.

Varför ska jag beställa ifrån Babylove?

Här på Babylove säljer vi endast pålitliga varumärken som har bred erfarenhet inom branschen. Våra rutschkanor är konstruerade med ditt barn i åtanke och detta märks i alla detaljer: Våra rutschkanor har till exempel breda trappor och stora handtag för att barnet enkelt ska kunna ta sig upp själv. Våra rutschkanor är stabila, säkra och gjorda med ofarligt material. Vi erbjuder ett stort utbud vilket gör det lätt för dig att hitta precis den rutschkanan som passar ditt barn och ditt boende. Vi kan rutschkanor, helt enkelt!