SOMMAR

Sommar, sol och sandiga sandaler. Kan det bli bättre? Knappast, om du frågar ditt barn. Under sommarhalvåret kommer de allra roligaste leksakerna ut ur förrådet, och dagarna fylls av sommarkul. Uppblåsbar badring, gåcykel med korg, uppblåsbar barnpool, armringar och andra badartiklar, sparkcykel och trehjuling är bara några av ingredienserna för en riktig toppensommar. Glass smakar väl aldrig så gott som när man är insvept i en handduk med huva!

Hos Babylove.se hittar du allt du behöver för att få en riktig toppensommar tillsammans med ditt barn. Och till bra priser – vilket är bra, eftersom sommarleksakerna ofta utsätts för en hel del omild behandling! Glöm inte att se över varje uppblåsbar badring och uppblåsbar pool som ligger i förrådet sedan förra sommaren. Håller de för trycket en säsong till?

När det kommer till sommarens hjulburna aktiviteter kan det också vara klokt att se till att alla cyklar håller måttet och fortfarande passar ditt barn i storlek. En sommar är det springcykel och gåcykel med korg som gäller – nästa är det trehjuling era barn i familjen behöver. Och glöm inte det viktigaste: Cykelhjälm. Barn ska självklart ha en hjälm som passar, även när de tar en tur på sin roliga sparkcykel.