Little Lights - underbara handgjorda lampor i trä

Möt denna fina familj av nattlampor. Vi fick 2017 kontakt med en liten  familjefabrik från Krakow i  södra Polen, som skapar magiskt ljus för barnfamiljer runt om i världen.

Deras historia började med sin flaggskeppslampa - den sovande räven. När de skapade det första projektet ville de att lampan skulle vara ett sött husdjur som låg nära sängen och höll barnet sällskap. Vår dröm var att förutom den vackra formen skulle det här söta djuret fungera perfekt som en nattlampa - det fyllde rummet med ett varmt och behagligt ljus - perfekt för sagostunden och under sömn.

Samtliga Little Lights lampor är gjorda av noga utvalt furu. Materialets doft, struktur och historik ger nattlamporna en unik karaktär. Dessa lampor för barn är byggda för generationer, och för att gå i arv till barnens egna barn.

The Little Lights varumärke innebär även de människor som lägger sin själ och sin talang i alla moment av skapandet av dessa lampor. En massa finarbete görs innan du har lampan i dina händer.

Little Lights vill göra dina drömmar verkliga och vill ta hem en massa färger, glädje och värme till era hem, samt skapa en mysig och oförglömlig atmosfär med hjälp av denna nattlampa.

Vi på Babylove.se är stolta över vårt nära samarbete med Little Lights och att vi fick glädjen att introducera dem på den Skandinaviska marknaden!