Bäddmadrass till barnsäng/juniorsäng, Frutti 6 cm1499:-


En mycket bekväm och praktisk bäddmadrass som passar perfekt till din hussäng, juniorsäng eller barnsäng. 

Bäddmadrassen består av två lager - högelastiskt skum HR 30 och polyuretanskum T25. Det högelastiska skummet delar upp madrassen i sju stödzoner som gör att madrassen formar sig efter kroppens form för korrekt ergonomiskt stöd och minskar tryck mot höfter och nacke. Materialet är även känt för sin extraordinära hållbarhet och motståndskraft mot deformation. Gjord av hypoallergena material som håller bäddmadrassen fri från bakterier, svamp, mögel och kvalster.

Madrassen skyddar från olyckor och hjälper hålla sängen fräsch. Till den kommer ett skönt och avtagbart överdrag som gör att du  alltid kan tvätta (i max 30 grader utan torktumling) och hålla den ren o fräsch. Överdraget är gjort av en skön mix av bomull och polyester.

Madrassen är semi-mjuk, självklart även anpassad till att passa barn och låta dem sova mjukt hela natten. De tillverkas i EU av 100 % OEKO-TEX certifierat tyg.

Mått: 

  • Finns i olika storlekar
  • Tjocklek: ca. 6 cm

Obs! Då madrassen är en specialtillverkad vara, så gäller ej ångerrätt. 

Detta är en barnmadrass och är tillverkad och anpassad för de minsta. Madrassen ska inte användas eller testas av vuxna.

Beställningsvara.Leveranstid cirka 1,5 vecka
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-