Bäddmadrass till barnsäng/juniorsäng, Visco 4 cm1499:-


En mycket bekväm och praktisk bäddmadrass som passar perfekt till din hussäng, juniorsäng eller barnsäng. 

Bäddmadrassen består av viskoelastiskt skum, också känt som memory foam. Under påverkan av temperatur och belastning ändrar skummet sin struktur och anpassar sig perfekt till kroppen. Ryggraden får ett ordentligt stöd vilket ger vila åt ryggmusklerna. Trycket mot höfterna och nacken elimineras. En annan fördel är att kroppstemperaturen hålls kontant. Bäddmadrassen är hypoallergen vilket förhindrar ansamling av fukt, kvalster och andra mikroorganismer.

Madrassen skyddar från olyckor och hjälper hålla sängen fräsch. Till den kommer ett skönt och avtagbart överdrag som gör att du  alltid kan tvätta (i max 30 grader utan torktumling) och hålla den ren o fräsch. Överdraget är gjort av en skön mix av bomull och polyester.

Madrassen är semi-mjuk, självklart även anpassad till att passa barn och låta dem sova mjukt hela natten. De tillverkas i EU av 100 % OEKO-TEX certifierat tyg.

Mått: 

  • Finns i olika storlekar
  • Tjocklek: ca. 4 cm

Obs! Då madrassen är en specialtillverkad vara, så gäller ej ångerrätt. 

Detta är en barnmadrass och är tillverkad och anpassad för de minsta. Madrassen ska inte användas eller testas av vuxna.

Beställningsvara.Leveranstid cirka 1,5 vecka
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-