Extra tjock pocketmadrass Davos (olika storlekar)3499:-


En bekväm madrass med multipocketfjädrar som passar till en barnsäng eller till en hussäng. Madrassen har ett avtagbart överdrag som gör att du enkelt kan tvätta den och hålla den fräsch.

Davos är indelad in i 7 zoner med olika fasthet vid olika punkter. De multipla pocketfjädrarna gör att madrassen formar sig efter kroppens form och vikt vilket ger maximal komfort. Eftersom fjädrar jobbar oberoende av varandra absorberas rörelserna lokalt och två personer som ligger bredvid varandra känner inte av varandras rörelser. På ena sidan omges fjädrarna av termoplastskum som reagerar på tryck och temperatur vilket gör att madrassen antar kroppens exakta form och ger ryggraden en naturlig position. På andra sidan omges fjädrarna av latex har dessutom antibakteriella egenskaper som förhindrar mögel, svamp och kvalster.

Denna madrass fungerar perfekt till våra jättefina loftsängar och hussängar.

Madrassen är semi-mjuk, tillverkad för att passa barn och borgar för en skön sömn.

Mått på madrassen: Finns i olika storlekar. 

Tjocklek är cirka 29 cm . 

Material: polyuretanskum T25, latexskum, termoplastisk skum och multipocketfjädrar.

Tvättråd: Överdrag maskintvättas i 30° C.  

Madrasserna tillverkas i Europa av 100 % OEKO-TEX-certifierat tyg. Stoppningen är antiallergisk samt giftfritt och tillverkas av certifierad leverantör.

Obs!

Då madrassen är en specialtillverkad vara, så gäller ej ångerrätt. 

Detta är en barnmadrass och är tillverkad och anpassad för de minsta. Madrassen ska inte användas eller testas av vuxna.

Beställningsvara.Leveranstid cirka 1,5 vecka
Klarna faktura
Fri frakt över 799:-