Charlotte, bokhylla till barnrummet

8399:-


En fantastisk bokhylla till barnrummet, med denna underbara möbel i antik stil kommer du att lyfta din barnrumsinredning till himmelska höjder!

Det är en rymlig bokhylla med flera hyllplan där barnet kan förvara sina mest värdefulla och finaste böcker, eller givetvis andra favoritsaker som ditt barn är extra rädd om. 

Hyllan är handgjord i gammaldags stil av ett litet familjeföretag och är helt gjort av massiv furu, inga genvägar använts i byggandet av denna fina möbel. De vackra och böjda träbenen skapar en extra charm och magi. Passar perfekt till kollektionen med gammaldags säng och byrå Charlotte och Melody.

Då trät som används har sin naturliga struktur så kan det uppstå mindre avvikelser eller kvistar som svagt syns igenom färgen, detta skapar dock enbart en gammeldags stil och är absolut inte till någon nackdel.  

Mått:

  • Höjd 198 cm
  • Bredd 52 cm
  • Djup 38 cm
  • Avstånd mellan hyllor 33 cm

Färg

  • Hyllan finns som standard i flera olika färger (dusty pink, ljusrosa, vit, grå, dusty blå, grafitgrå och natur), men kan självklart målas i en annan färg om så önskas. Bokhyllan målas för hand för att skapa rätt känsla i penseldragen, och självklart används enbart giftfria färger vid utförandet. 

Obs! Denna möbel måste fästas på väggen!

Beställningsvara. Leveranstid cirka 3-5 veckor
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-