Natur barnsäng, Boel2599:-


Här är den ultimata juniorsängen! 

En stabil och gedigen barnsäng i tidlös design, som inte bara är en mysig sovplats, utan även en klockren inredningsdetalj i barnrummet! Sängen är gjord av massiv furu vilket gör den stabil och rejäl. Idealisk att både leka som sova i. 

Den stora fördelen med denna modell är de det höga och långa räcket som gör att den passar utmärkt till de mindre barnen!

En säng i skandinavisk stilren stil som passar överallt och i alla typer av rum. Du kan enkelt dekorera den med fina vimplar eller ljusslingor för att få mer effekt. 

Info:

  • Färg: natur , lackad
  • 100% FSC-certifierat furuträ som säkerställer att virket kommer från ansvarsfullt skogsbruk.
  • Max vikt: 100 kg.

Mått: 

  • Bäddmått: finns i tre storlekar (80x160 cm, 80x180 cm, 90x200 cm) 
  • Sängens totala höjd: 45 cm. 
  • Stödbräda höjd när den är monterad: 31,5 cm. Avstånd mellan spjälor 6,5 cm.

Madrass ingår ej, men kika gärna i vårt stora madrassutbud. Vi rekommenderar en skummadrass med tjocklek på ca 10-12 cm.

Sängarna tillverkas enligt standarden EN-747-1: 2012 + A1: 2015 i vår fabrik i Europa som har de högsta säkerhetsstandarderna för produktion av barnsängar. och kontrollerar varje steg från det att timret kommer in i fabriken till att en färdig produkt lämnar. Sängarna lackeras tre gånger med ekologisk, miljövänlig och vattenbaserad färg som följer normen EN 71-3:2019. 

Detta är en säng tillverkad och anpassad för barn. Sängen levereras omonterad och bör sättas ihop i rummet den skall användas i.

Leveranstid cirka 1,5 vecka
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-