Kaninstol , stol till barnrummet1699:-


Ett exceptionelt stol till barnrummet med formen av en kanin som ger en fantastisk charm till barnrummet. 

Stolen kan givetvis användas även till barnbordet, men är samtidigt en fin inredningsdetalj. En stabil och stark konstruktion som samtidigt är bekväm för barnet. 

Stolen finns i olika färger. Alla tillgängliga färger finns på andra bilden.. Man väljer själv om man vill ha naturfärgad benet eller ej. Du väljer själv din favoritkombination av färger på stolen samt ben.

Mått

  • Ålder 1-4 : Höjd 55 cm (Inklusive öronen) , sitsens bredd 30 cm och höjd 25 cm.
  • Ålder 3-6: Höjd 60 cm (Inklusive öronen) , sitsens bredd 30 cm och höjd 30 cm.

Stolen är anpassad för de lite större barnen, mellan 3 -6  års ålder samt de något mindre barnen, från 1 - 4  års ålder.  Skillnaden är längden på benen.

Material: Stolen är helt gjord av pinjeträ och fyller alla krav på bra barnmöbler genuint trä. 

Stolen är helt gjord  för hand och vi vill därför poängtera att utseendet på stolen är mer robust än fabrikstillverkade. Kvistar och struktur kan synas genom färgen. Detta ger stolen en unik karaktär. Benen är limmade och inte skruvade.

Möblerna kommer från vår fabrik i Europa som har höga kvalitetskrav och kontrollerar varje steg från det att timret kommer in i fabriken till att en färdig produkt lämnar. Färg, lack och lim är vattenbaserad, miljövänlig och tillverkad inom Europa . 

Obs! Ångerrätt gäller ej.

Specialtillverkad beställningsvara.Leveranstid cirka 2 veckor
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-