Lumo Kids, Ketara Loftsäng15999:-


Ingen vet varför, men nästan alla barn älskar ju våningssängar och drömmer om att få ha en sådan i sitt rum. Och man kan ju förstå dem, under sängen har en underbar yta för lek eller bus, perfekt att bygga sin sig i en koja exempelvis, med ett par gardiner har man det perfekta gömstället. Denna säng har massor av möjligheter och är en möbel väl värd investeringen, då den kan användas även i vuxen ålder.

Tack vara sin unika design kan sängen användas såväl som vanlig våningssäng eller vändas upp och ner och användas som en himmelsäng, en mycket kreativ lösning med unik design. Detta gör att sängens livslängd ökar, och när ditt barn vill ha en vanlig säng, flippar du sängen och så är det ordnat på nolltid.

Medföljer gör rejäla gavlar som går att få i svart eller vitt. Madrassen ingår inte i priset men kan köpas till separat (80x 160 cm alt. 80 x 200 cm). Vi rekommenderar en skummadrass med tjocklek på ca 10-12 cm.

Sängen tvättas enkelt av med en fuktad trasa och ett milt rengöringsmedel. Barnsängen är även ommålningsbar, så den dagen du tycker det är dags kan du måla om den och sängen blir som ny igen. 

Mått: 

  • Bredd, 86 cm
  • Höjd, 155 cm
  • Längd, 169 alternativt 209 cm (Du väljer variant)

Obs! Sängen levereras omonterad och bör sättas ihop i rummet den skall användas i.

Beställningsvara-Leveranstid cirka 2 veckor
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-