Vit loftsäng till barnrummet med flyttbart skrivbord

5299:-


Här är en stilren och extremt praktisk loftsäng till barnrummet eller till junioren. Sängmåtten är rymliga, 200 x 90 cm och tillsammans med skrivbordet och flera förvaringsmöjligheter är den både platsbesparande och elegant. Sidoplankan gör den säker även för barn som rör på sig mycket när de sover. Stegen är en självklarhet och en integrerad del i loftsängen. Smartast av allt är det flyttbara skrivbordet som enbart kommer vara ute när det används, vilket gör det oerhört praktiskt. Dessutom, du väljer själv på vilken sida stegen respektive skrivbordet ska vara. Den är enkel att montera och sängstommen är gjort av massivt pinjeträ. En perfekt säng helt enkelt.

Sängen är målad i vitt med de två gavlarna i grått, för att skapa en snygg touch och ett härligt intryck. Sängbenen är stabila och tillsammans med de rundade kanterna på sängen, har man velat skapa en trygg miljö åt alla barn. 

Material

  • Massivt pinjeträ och hylla/skrivbord i MDF

Mått

  • Bäddmått 90 x 200 cm. Madrass ingår ej, men kika gärna i vårt stora madrassutbud. Vi rekommenderar en skummadrass med tjocklek på ca 10-12 cm.
  • Yttermått (B x L x H): 97 x 208 x 110 cm
  • Höjd under sängen (så kallad lekyta): 76 cm
  • Skrivbord: 60 x 85 cm

Obs! Sängen levereras omonterad och bör sättas ihop i rummet den skall användas i.

Beställningsvara.Leveranstid cirka 1,5 vecka
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-