Barnsängkläder i olika färger och mönster

Ett bra bäddset och barnsängkläder av högsta kvalitet är en viktig ingrediens i varje barns sovrum. Bebisar sover största delen av dagen viket gör att bäddsetet givetvis blir av ännu större vikt. Våra bäddset är utformade för med omsorg för barnen, samtidigt som vi lagt stor vikt på design och utseende. Vårt utbud av barnsängkläder är brett och tanken är att vi ska ha något som passar alla smaker och barnrum. Självklart går våra bäddset att kombinera med ett mjukt underlakan av lika hög kvalitet, eller med exempelvis en matchande filt för att skapa ett fins helhetsintryck i barnsängen och barnrummet.

Vilka storlekar på sängkläder har ni?

Hittar du inte sängkläder som passar ditt barns säng? Oroa dig inte. Vi på Babylove har barnsängkläder i alla möjliga storlekar. Vi har till exempel påslakan som är 70x80 cm med ett kuddfodral på 28x35 cm för nyfödda. Men vi har självklart även större storlekar med påslakan på antingen 100x70 cm eller 100x140cm med ett kuddfodral på 45x40 cm. Andra storlekar på våra påslakan är 130x100 cm med ett kuddfodral på 55x38 cm och 100x140 cm med ett kuddfodral på 35x55 cm. Mät ditt barn säng och bläddra i vårt stora utbud av sängkläder för att hitta rätt storlek.

Finns sängkläder till spjälsängar?

Du kan lätt välja passande sängkläder till din lillas spjälsäng, även om den inte har standardmått. Allt från storlek 100x70 cm och uppåt kan passa till spjälsäng. Bläddra bland vårt breda sortiment av barnsängkläder och hitta den som passar just ditt barns spjälsäng. Glöm inte att vi även har passande täcken och kuddar.

Varför ska jag beställa sängkläder från Babylove?

Bebisar mår inte bra av att sova i syntetiskt tyg. Det är därför Babylove enbart säljer sängkläder i certifierad organisk bomull vilket garanterar att ditt barn sover bekvämt hela natten. Våra sängkläder är skapade av välkända skandinaviska och europeiska varumärken och de har unik design för att göra ditt barns rum ännu snyggare. Här hittar du sängkläder till alla möjliga tillfällen: till vagnen för långa lugna promenader, till vaggan för mysiga första nätter hemma och till spjälsängen för bekväm sömn på nätterna. Bekvämt, säkert och annorlunda – det är Babylove.