Lekmattor i olika färg & mönster

En lekmatta är ett måste för alla barnrum och är både skyddande samt skapar en kreativ miljö för barnet. Vadderade lekmattor är sköna att både ligga och leka på. Med vändbara sidor och med fina mönster är den en inredningsdetalj som passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet. Våra lekmattor finns i olika kombinationer av färger och mönster, så att du kan välja den som passar bäst i ert hem. Tillverkad med yttre tyg av 100% Öko-tex certifierad bomull som är den världsledande hälsomärkningen för textil, och som ger barnet en trygg plats att leka på.

En snygg lekmatta gör barnrummet bättre!

Vill du köpa en snygg lekmatta till ert barnrum hittar du det du letar efter hos oss på Babylove. Vårt sortiment är stort och våra priser låga. Våra snygga lekmattor kommer i många olika former och färger och det är bara att välja vad som passar er familj bäst. Många av våra lekmattor är mönstrade vilket ger inspiration och fantasi till en redan spännande lek.

Köp lekmatta från Babylove:

  • Stort sortiment med många olika lekmattor i olika mönster och färg
  • Ditt barn kan bygga ihop lekmattan själv - låt fantasin flöda!
  • Materialet är 100 procent barnvänligt
  • Mjukt och behagligt tyg
  • Köp direkt på Babylove.se!

Vill du köpa lekmatta gör du det direkt här på Babylove.se. Vi utvecklar hela tiden vår betalningsmetod för att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att handla. Lekmattan är bara några klick bort!

En mångsidig produkt

Att köpa lekmatta från Babylove är en klok investering för ert barnrum. Lekmattan är perfekt att leka på och är även det perfekta tillbehöret till din barnrumsinredning. Med lekmattan kompletterar du inredningen i barnrummet på bästa sätt, det gället bara att välja rätt matta i vårt stora sortiment!

Lekmattan passar såväl bebisar som de lite äldre barnen och kan likaväl användas i lek som sängsyfte. Det är helt enkelt en mycket mångsidig produkt, en av de mest populära på Babylove.se. Våra lekmattor är kännetecknade av helt antibakteriella och antiallergiska material så du kan vara helt trygg med att låta ditt barn leka på mattan.

Vi tar ansvar för våra produkter

Babylove arbetar i stort sätt bara med handgjorda produkter, oavsett om det handlar om lekmattor eller tipitält. Sedan starten 2015 har vi gjort det tydligt för våra kunder att vi är noggranna med vilka partners vi väljer att samarbeta med just för att garantera och upprätthålla en hög kvalité på våra produkter.

Att våra produkter även håller en designmässigt hög kvalité ser vi på Babylove som en självklarhet. Funktion och design i ett, kan det bli bättre?

Behöver du mer information – ring eller maila

För mer information om våra lekmattor eller andra produkter, ring oss gärna. Det går även bra att maila in era funderingar. Välkommen till Babylove.se!