Myspöl för baby i olika färger

Här hittar du myspölar, eller juniornest som det också kallas, i flera olika färger och modeller. Vi erbjuder myspölar från NG baby och från Cotton&sweets. Myspölarna är en större variant av babynests, och kan därför användas längre och har fler användningsområden. Precis som namnet skvallrar om, så finns det inte många ställen som är mysigare att gosa ner sig i med tex favoritboken, men myspölarna är även perfekta att använda som lekmattor för de minsta, eller varför inte bädda i den så har ni en sovpöl för dagens tupplur.

Till de flesta av våra babynest finns även matchande sänghimlar att hänga över för att skapa ett tryggt -och snyggt- kryp-in för ert barn. Som alltid så är även våra myspölar gjorda med största passion och med materiel av hög standard. Alla avdrag är tvättbara.

Vilken typ av myspöl är bäst?

Myspöl är en mjuk lekhage där barnet kan leka med sina leksaker eller ha det mysigt med dig. Men det är också en trygg plats där bebisen kan vila sig. Det är därför en myspöl ska vara inte bara rolig, utan också trygg. Den bästa typen av myspöl har höga och mjuka kanter så att bebisen inte kan rulla ut på golvet. Den har en mjuk botten så att så att det känns varmt på rumpan och fötterna och så att din lilla inte skadar huvudet om hon/han trillar. Det är bra om myspölens överdrag är gjort i 100% linne, då linne kan hålla din bebis sval när det är varmt och varm när det är lite svalare.

Hur länge kan man använda en myspöl?

Du kan börja med en myspöl redan när din lilla skatt är spädbarn. Placera den på golvet medan du sysslar med något annat och låt bebisen vila där, tryggt och varmt. När din lilla växer blir myspölen en häftig lekplats eller till och med en koja som man kan bjuda in sina vänner till och ha det kul. Man kan alltså använda en myspöl hur länge som helst. Ditt barn kommer aldrig att bli trött på den!

Vad ska man tänka på när man ska köpa en myspöl?

Tänk på att skaffa en större myspöl för barn växer fort och det vore synd att inte ha plats för sin leksaker i sitt smultronställe. Se också till att myspölens överdrag är avtagbar och tvättbar. Barn gillar ju smuts, men det gör inte du som förälder speciellt mcyket när myspölen även är en inredningsdetalj i barnets rum.