Personliga doppresenter

För många familjer är dopet ett väldigt speciellt och högtidligt tillfälle i livet. Kanske framför allt för föräldrarna, eftersom barnet är så litet att det inte kommer minnas dopet när det blir äldre. Däremot kan barnet få en relation till dopet genom personliga doppresenter som består. Som barnet kan ha med sig upp i vuxen ålder och tänka “just det, det var den jag fick av min faster i doppresent”.  

Att ge bort en doppresent är inte som att ge bort vilken present som helst. De ska gärna vara extra personliga. Gärna en originell doppresent med speciell design eller någon slags gravyr som förtydligar att den här presenten var till ämnad just för det här tillfället.  

På den här sidan hittar du flera alternativ på sådana doppresenter med personlig design. Här finns produkter som du kan gravera in både namn, datum och sammanhang på. Så att barnet kan bära med sig dopet för all framtid.

Vanliga frågor om personliga doppresenter


Vad innebär en personlig doppresent?

En personlig doppresent är en gåva som anpassas med unika detaljer som barnets namn eller dopdatum, vilket gör presenten mer meningsfull och minnesvärd.


Vilka kategorier av personliga doppresenter erbjuder ni?

Vi erbjuder anpassningsbara gosedjur, speciella dockor och snuttefiltar med namn. Dessa presenter kan anpassas för att bli unika för mottagaren.


Hur beställer jag en personlig doppresent med mina önskemål?

Välj en produkt från vårt sortiment och lägg till de personliga detaljer du önskar, som namn eller datum, vid beställningen.


Hur lång är leveranstiden på att få en personlig doppresent?

Leveranstiden varierar beroende på produkt och anpassning. Vi rekommenderar att du beställer i god tid för att säkerställa att presenten kommer fram till önskat tillfälle.


Kan jag returnera en personlig doppresent om jag inte är nöjd?

Då produkten är speciellt utformad doppresent, är de oftast inte returnerbara. Se vår returpolicy för mer information.