Doppresent för Pojkar & Tjejer

Behöver du tips på fina doppresenter? Då har du kommit helt rätt! Här hittar du mängder av doppresenter till både pojkar och tjejer. Allt från traditionsenliga doppresenter till tjejer och doppresenter till pojkar till doppresenter som mer trendiga, lyxiga doppresenter till barnrummet.

I sortimentet finner du personliga produkter såsom dockor med namntryck, gungor, bollhav, handgjorda nattlampor och mycket mer. Många av produkterna kommer i fler olika färger och utföranden så ni kan välja och vraka.

Tips till Doppresent Tjej

Har dina nära och kära fått tillökning? Brister din inspiration inför köpet av doppresent till den lilla tjejen? Oroa dig inte, på Babylove hittar du det du behöver och lite till! Babylove är en av Sveriges främsta onlinebutiker för barn som sedan 2015 erbjudit barntillbehör och inredningsdetaljer till barnrummet av bästa märke.

Hos oss hittar du din doppresent till både tjejen och killen, men även mängder av andra barntillbehör, möbler eller dekorationer man kan tänkas behöva när barnrummet ska inredas. Vi ser till att erbjuda endast handgjorda produkter och varumärken som representerar kvalité. Det innebär att du kan vara säker på att den doppresenten du köper kommer att vara såväl unik som hållbar.

Tips till Doppresent Pojke / Kille

Doppresenter för killar är ett område som för vissa fortfarande är svårt att navigera. Utan inspiration brukar valet falla på enkla och förväntade gåvor. Inget fel i det förstås, men enklare gåvor tenderar också vara enklare att glömma bort. Om du vill göra ett bestående intryck med din doppresent till pojken och säkerställa att din doppresent verkligen blir uppskattad, då är det inspiration som gäller. Hos oss hittar du endast handgjorda produkter från välkända och trygga leverantörer.

Därför kan du lita på att den doppresent du köper till den lilla killen blir något alldeles extra. En luftballong i guld? En poster från den omåttligt populära norska konstnären Christine Hoel? Eller ett kramdjur som kan bli favoriten för pojken i många år framöver? Oavsett vilken doppresent du väljer från vårt varierade sortiment kan du känna dig säker på intrycket sent kommer att suddas ut.

Kom ihåg: tricket när man ska köpa doppresent till en liten tjej eller kille är att vara personlig på ett fint och subtilt sätt. Lycka till!


Frågor och svar

Vad är en bra doppresent?

Den bästa doppresenten är den som ges med kärlek. Kanske låter det trist men det är ett faktum som är lätt att glömma bort i materiella tider. Doppresenten ger du i samband med att ett nytt litet liv har kommit in i familjen eller i din bekantskapskrets. Presenten ska signalera ditt välkomnande till den lille och omtanken om familjen. Vi har därför samlat ett brett sortiment av underbara presenter, välj något som tilltalar dig och som kan symbolisera den värme du vill förmedla till den nye personen i ditt liv. Vi har något för alla.

Vad är en klassisk doppresent?

Ju mer gamla traditioner luckras upp, desto mindre går det att prata om vad som är en klassisk doppresent. Vanligt är såklart att ge bort olika gåvor som symboliserar barnets start i livet. De presenter som oftast brukar räknas till de vanliga är bland annat mjukdjur, tidlösa träleksaker samt bestick och skålar.

Vi har ett gosigt urval av nya mjuka kompisar till den nyfödda som är kund- och bebisfavoriter. Dessutom är våra serveringsset i ekologiska och lättskötta material, vilket gör både barn och föräldrar glada. Eller ännu bättre, ett presentkort hos Babylove för att föräldrarna ska kunna välja sina egna favoriter.

Har ni doppresenter med namn?

Dopet är ett firande av livet och det nya namn som ges barnet. Det hör därför till att kunna ge personliga gåvor med namn i doppresent. Vi har flera olika alternativ för både leksaker och prydnader som kan specialbeställas med namn. Ta en titt i vårt utbud!

Vad ger man i doppresent som gudfar?

Uppdraget som gudfar vid ett dop innebär att du har en speciell plats i familjens hjärta. Därför vill du kanske genom din gåva förmedla tacksamhet för uppdraget och glädjen du känner över familjens tillskott.

Det viktiga är inte exakt vad du ger, utan att det ges med kärlek och symboliserar det band du kommer dela med barnet. Det kan vara ett utmärkt tillfälle att ge en personlig present exempelvis en gåva med barnets namn, ett mjukdjur eller en inredningsdetalj med särskild betydelse.

Vad ger man i doppresent som gudmor?

Uppdraget som gudmor är ett hedersuppdrag för många och ges endast till de som står familjen närmast. Det är därför förståeligt att du vill att din gåva ska spegla samma tillgivenhet.

Det viktiga är inte vad gåvan består utav, utan syftet bakom den. Som gudmor har du en speciell roll i barnets liv och det kan vara ett utmärkt tillfälle att ge en personlig gåva, som exempelvis en gåva med barnets namn. Ett mjukdjur eller en inredningsdetalj med särskild betydelse är då en favorit.

Hur mycket ska man lägga på en doppresent?

Oskrivna etikettsregler brukar fastslå att desto närmare barnets föräldrar du står desto mer läggs på presenten. Det viktiga är att du ger något som du tror kommer uppskattas. Om du har svårt att välja något kan ett presentkort vara ett bra sätt att visa ditt engagemang, utan att riskera att ge något som inte faller väl ut.