BITLEKSAKER

Bitleksaker är inte bara ett sätt för ditt barn att utforska världen genom smak, de är också en viktig del av barnets utveckling. Vi erbjuder ett brett utbud av bitleksaker i olika färger, former och material, så att du kan hitta den perfekta bitsaken för ditt barns behov. Våra bitleksaker är tillverkade av högkvalitativa, säkra och giftfria material som är skonsamma mot ditt barns mun och tandkött. Ge ditt barn en rolig och trygg upplevelse med våra bitleksaker från välkända varumärken som Konges Sløjd och Garbo & Friends.

Vanliga frågor om bitleksaker


Vad är bitleksaker?

Bitleksaker är små leksaker som är utformade för att hjälpa spädbarn att lindra obehag under tandgenombrottet. De är ofta tillverkade av mjuka material som gummi eller silikon och har olika texturer och former för att ge barnet något att tugga på.


Vilka är fördelarna med att använda bitleksaker?

Bitleksaker kan hjälpa till att lindra smärta och obehag under tandgenombrottet genom att ge spädbarnet något att tugga på. De kan också hjälpa till att främja tandhälsa genom att massera tandköttet och stimulera salivproduktionen.


När ska jag börja använda bitleksaker för mitt barn?

Det är lämpligt att börja använda bitleksaker när ditt barn börjar visa tecken på obehag eller smärta under tandgenombrottet. Detta kan ske redan vid 3-4 månaders ålder. Var noga med att välja rätt typ av bitleksak för ditt barns ålder och behov.


Vilka typer av bitleksaker finns det?

Bitleksaker finns i många olika former och storlekar, från enkla ringar och nyckelringar till figurer och djurformer. De kan vara tillverkade av olika material som gummi, silikon eller trä. En del bitleksaker har även olika texturer och ytor för att stimulera tandköttet.


Hur rengör jag mina bitleksaker?

För att rengöra dina bitleksaker, tvätta dem i varmt vatten med mild tvål och skölj noga. Var noga med att undvika starka kemikalier eller rengöringsmedel som kan skada leksaken. Du kan också sterilisera bitleksakerna genom att koka dem i vatten i några minuter eller använda en steriliseringsmaskin.