Barnmöbler

Hos oss på hittar du de finaste barnmöblerna på nätet

I vårt utbud hittar du allt från soffor till pinnstolar, där varje del andas design och kvalitet samt inbjuder till lek. Här hittar ni gedigna möbler gjorda av bra material som kan användas i generationer. För att erbjuda er det bästa av det bästa är vi mycket noggranna i valet av leverantör. Vi har några utvalda samarbeten med kända märken, men majoriteten av våra möbler är handgjorda av snickare på små familjeföretag runtom i Europa, och säljs exklusivt hos oss på Babylove.se.

Våra omåttligt populära barnsängar finns i många olika utföranden, där de flesta går att måttbeställa så att de passar just era önskemål. Vi har allt ni behöver för att möblera era drömmars barnrum, men många av våra möbler fungerar såklart i hemmets alla hörn. Detaljrika byråer fungerar lika bra i barnrummet, som i hallen eller vardagsrummet.

Ps. Självklart är alla möbler i vårt utbud målade i giftfria färger och uppfyller alla eu-specifika krav.

Inredning i barnrummet

Finns det något härligare än att få inreda barnens rum, om och om igen! Barnen växer och möblerna med dem. I småbarnsåren går det snabbt från spjälsäng till våningssäng och från dockskåpet till skrivbordet. Intressen och smak förändras och ibland kan det vara svårt att följa med i utvecklingen.

Vi väljer utbudet av våra möbler med hela familjens behov i åtanke. Det ska vara lätt för de vuxna att tillgodose förvaring yteffektivt, men det är lika viktigt att lekglädjen och upptäckarlusten hos barnen uppmuntras. Därför erbjuder vi det bästa av båda världar. Varför inte en våningssäng där ni får plats med både lek och läxor under? Gärna även en rutschkana som gräddet på moset!

Möbler för barn

Att möblera för barn i alla åldrar kommer med sin unika uppsättning utmaningar. Det ska vara roligt och samtidigt användbart. Framförallt ska det vara tryggt och säkert. Oavsett vilken möbel du ställer i barnets rum så kan du räkna med att de vid något tillfälle kommer få testas både av energifyllda lekar och klättrande äventyr. En barnmöbel måste därför vara stabil i sin konstruktion och klara påfrestningar. Barn är nyfikna och därför behöver en barnmöbel vara redo för det mesta. Av den anledningen är alla våra möbler målade med giftfria och EU-certifierade färger.

Förvaring och hyllor

Många tänker sig kanske att möblerna i barnrummet är tillfälliga och därför inte bör kostas på. Vi tänker tvärtom. Genom att ge barnen en bra start med stadiga, funktionella möbler, kan möblerna utvecklas tillsammans med ditt barn. Användningsområden kan modifieras efter behov och med fantasi och skaparglädje kan barnmöblerna bli en långsiktig investering.

Vi erbjuder därför förvaring och hyllor som med sin stilrena och tidlösa design passar lika bra att förvara blöjorna för de små i, som leksakerna för de lite större och sedan ända in i tonåren. Vår förvaring är varierad för att erbjuda både öppen och dold förvaring, både för att kunna visa upp och dölja utifrån behov.

Sängar för alla barnrum

Vi har sängar för alla behov och rum. Vad sägs om våningssängar för både två och tre barn? Eller sängar med plats för förvaring, sängar med kanor och kojor och massvis med utrymme för lek? Självklart erbjuder vi även helt vanliga golvplacerade sängar som tål att sovas i och ett och annat hopp också för den delen. Välj själv hur ni vill använda utrymmen runt sängen eller ta hjälp med inspirationen genom att köpa någon av sängarna som har inbyggda hyllor, skåp och skrivbord. Allt från spjälsängar, barnsängar till juniorsängar hittar ni på ett och samma ställe.

Bord och stolar

Komplettera barnrummets utformning med en uppsättning av bord och stolar. Köp ett färdigt set eller mixa och matcha enligt era behov. Välj möblerna efter funktion. Är det pyssel eller tebjudning som är det viktigaste? Eller kanske båda? Vi har bord och stolar i flera olika storlekar och utformningar. Titta också på några av våra snygga skrivbord med mängder av smart förvaring som gör det lätt att hålla reda på skrivmaterialet och samtidigt att hålla ordning.


Frågor och svar

Varför ska jag beställa barnmöbler från Babylove?

Babylove har ända sedan starten 2015 siktat på att vara första och bästa valet för barnfamiljer som vill investera i ultimat trivsel för sina barn och deras rum. Vi väljer våra samarbetspartners med omsorg och vi arbetar uteslutande med företag som levererar handgjorda produkter med ekologiskt fokus. Babylove blir därför den självklara platsen att hitta gediget hantverk och unika möbler som ger ditt barnrum det lilla extra.

Anpassning för kund

Vi tar vårt uppdrag på allvar med barnet i fokus och satsar mer på kvalitet än kvantitet. Vi vill att våra kunder i lugn och ro ska kunna navigera vår webbshop och hitta det som passar bäst för just deras hem. Flera av våra produkter kan specialbeställas när det gäller mått och färg för att ytterligare säkerställa perfekt passform efter era behov.

Vår profil och filosofi när vi väljer samarbeten

Babylove samarbetar med skandinaviska märken som är kända för kvalitet, men också flera europeiska leverantörer. Flera av de varumärken som säljs på vår hemsida är sådana som vi hos Babylove har ensamrätt att sälja på den svenska marknaden. Därför kan du hitta exklusiva märken och unika produkter som inte hittas någon annanstans. Fokus är alltid att kunna erbjuda våra kunder det allra bästa från de bästa och sätta en unik prägel på vårt utbud.

Vilka varumärken inom barnmöbler kan jag hitta hos Babylove?

Vi samarbetar med ett 80-tal olika märken inom barntextil, barnmöbler och inredning. Vårt utbud av barnmöbler innehåller bland annat kvalitetsprodukter från Oliver Furniture, Cam Cam Copenhagen och Troll för att bara nämna några. Vårt sortiment innefattar även flera kända favoriter, som exempelvis den omisskännliga grafiska profilen hos Jabadabado. Missa inte heller våra egna designer från Babylove som vi är stolta över att ha tagit fram och fått möjlighet att marknadsföra.


Vi har även skapat mer nischade inspirationssidor för tjejrummet och pojkrummet!