Barnmöbler

Hos oss på hittar du de finaste barnmöblerna på nätet

I vårt utbud hittar du allt från soffor till pinnstolar, där varje del andas design och kvalitet samt inbjuder till lek. Här hittar ni gedigna möbler gjorda av bra material som kan användas i generationer. För att erbjuda er det bästa av det bästa är vi mycket noggranna i valet av leverantör. Vi har några utvalda samarbeten med kända märken, men majoriteten av våra möbler är handgjorda av snickare på små familjeföretag runtom i Europa, och säljs exklusivt hos oss på Babylove.se.

Våra omåttligt populära sängar finns i många olika utföranden, där de flesta går att måttbeställa så att de passar just era önskemål. Vi har allt ni behöver för att möblera era drömmars barnrum, men många av våra möbler fungerar såklart i hemmets alla hörn. Detaljrika byråer fungerar lika bra i barnrummet, som i hallen eller vardagsrummet.

Ps. Självklart är alla möbler i vårt utbud målade i giftfria färger och uppfyller alla eu-specifika krav.

Mer information om våra barnmöbler

Babylove.se erbjuder speciellt utvalda barnmöbler som du inte kan hitta någon annanstans. Våra träpallar och bänkar är samtliga gjorda av återvunnet trä som ursprungligen utgjort delar i ett hus. Detta gör att produkterna blir unika, och de är en fantastisk inredningsdetalj till barnrummet eller ert hem. De är dessutom robusta och praktiska, används med fördel i vardagen.

Välj din egna kombination av färger på ben och sittdel, mixa och blanda som du vill, för att skapa din unika barnmöbel.