Set om två kaninstolar för barn1 699 kr


Ett exceptionelt set om två stolar med formen av en kanin som ger en fantastisk charm till barnrummet. 

Stolarna kan givetvis användas även till barnbordet, men är samtidigt en fin inredningsdetalj. En stabil och stark konstruktion som samtidigt är bekväm för barnet. 

Stolarna finns i fem färger, vit, pastellrosa, pastellmint, svart eller grå. Man väljer själv om man vill ha naturfärgade ben eller ej. Du väljer själv din favoritkombination av färger på båda stolar.

Material: Möblerna är helt gjorda av pinjeträ och fyller alla krav på bra barnmöbler genuint trä. 

Möblerna är helt gjorda för hand och vi vill därför poängtera att utseendet på möblerna är mer robust än fabrikstillverkade. Kvistar och struktur kan synas genom färgen. Detta ger möblerna en unik karaktär. Benen är limmade och inte skruvade.

Mått

  • Ålder 1-4 : Höjd 55 cm (Inklusive öronen) , sitsens bredd 30 cm och höjd 25 cm.
  • Ålder 3-6: Höjd 60 cm (Inklusive öronen) , sitsens bredd 30 cm och höjd 30 cm.

Möblerna är anpassade för de lite större barnen, mellan 3 -6  års ålder samt de något mindre barnen, från 1 - 4  års ålder.  Skillnaden är längden på benen.

Viktigt! Denna produkt tillverkas enbart vid order och därför blir leveranstiden ca 3- 4 veckor och ångerrätt gäller ej på denna produkt då det är en specialbeställning. 
På grund av en kraftigt ökad efterfrågan av kaninmöbler så vill vi informera att alla beställningar lagda efter 31/10/2018  kommer att levereras en bit in på 2019! 


Frakt endast 39 kr
Fakturabetalning
Skickas inom 21 arbetsdagar