Våningssäng med förvaringslådan, Uno

Produkten är slut i lager :(

En våningssäng är praktisk antingen för syskonen som delar rum, eller för barnet som vill ha kompisar som sover över ofta. Att hitta en som både är praktisk och snygg är inte enkelt, men här är svaret på det. Överdelen är försedd med höga ordentliga skyddskanter hela vägen runt för extra säkerhet, allt för ditt barns bästa. Uno är perfekt för ett barnrum, speciellt för yngre barn  tack vare de höga skyddskanterna.

Sängen är gjord av massiv furu vilket gör den stabil och rejäl. Idealisk att både leka som sova i. Stegen placerar du på den sida som du tycker passar bäst i just ditt rum. Sängen har en praktisk förvaringslåda, perfekt att förvara barnets leksaker eller sängkläder.

Rengörs enkelt med en fuktig trasa. 

Madrass ingår ej, men kika gärna i vårt stora madrassutbud. Vi rekommenderar en skummadrass med tjocklek på ca 10-12 cm.

Info:

  • Finns i tre färger: natur, vit och grå.
  • Sidoskydd höjd: 39 cm
  • Total höjd: 158 cm.
  • Max vikt: 60 kg/säng.
  • Stegen monteras på valfri sida

Mått: 

  • Finns i tre olika bäddmått. Måtten till vänster i listan avser bäddmått. Måtten inom parantes (Bredd & Längd) avser den totala storleken på sängen.

Sängarna kommer från vår fabrik i Europa som har höga kvalitetskrav och kontrollerar varje steg från det att timret kommer in i fabriken till att en färdig produkt lämnar.

Obs! Specialtillverkad vara, ångerrätt gäller ej.

Sängen levereras omonterad och bör sättas ihop i rummet den skall användas i.

Beställningsvara. Leveranstid cirka 2 veckor.
Klarna faktura
Fri frakt över 999:-