Förvaringskorgar - Smidig förvaring

Snygga korgar i tyg

Ordning i barnrummet – ja det är möjligt! En av de viktigaste sakerna för att ha ordning är praktiska förvaringskorgar och förvaringspåsar. De ska helst vara gjorda av tyg så du enkelt kan tvätta dem i 40 grader och hålla dem fräscha länge. Våra förvaringskorgar är dessutom fina som dekoration i rummet samtidigt som de döljer alla leksaker på ett effektivt sätt. Två praktiska handtag på gör att du enkelt kan flytta förvaringskorgen runt i rummet. Du kan självklart använda den som en bra tvättkorg också, vilket brukar vara populärt hos våra kunder. Hoppas du hittar just den förvaringskorg som du letar efter.

 • Liewood, Inger förvaringskorg i rotting, natur
  Liewood, Inger förvaringskorg i rotting, natur
  349:- 297:-
 • Liewood, Iben väggkorg i rotting, natur
  Liewood, Iben väggkorg i rotting, natur
  349:- 297:-
 • Förvaringskorg med öron, rotting
  Förvaringskorg med öron, rotting
  499:- 399:-
 • Stor förvaringskorg circles
  Stor förvaringskorg circles
  79:- 59:-
 • Jollein, förvaringslåda koffert 2-pack, snäcka grå
  Jollein, förvaringslåda koffert 2-pack, snäcka grå
  199:- 149:-
 • Jollein, förvaringslåda koffert 2-pack, snäcka pale pink
  Jollein, förvaringslåda koffert 2-pack, snäcka pale pink
  199:- 149:-

Var kan man ha sina förvaringskorgar?

Förvaringskorgar är perfekta för barnrummet, sovrummet, arbetsrummet och hallen. I dem kan man förvara småsaker och extra viktiga prylar som leksaker, pennor, mobilladdare, läsglasögonen, hårborstar och mycket mer. Då blir det lättare att hålla ordning på sakerna, och man vet alltid var man har dem. Större förvaringskorgar kan man placera direkt på golvet, medan andra har en smart hänganordning och kan placeras på väggen. Om förvaringskorgen inte är alltför stor kan den också placeras på en hylla, på fönsterbrädan eller varför inte på nattduksbordet bredvid sängen.

Vilka material finns förvaringskorgar i?

Förvaringskorgar finns i flera praktiska material som exempelvis jute, trä, rotting, sjögräs, återvunnen hårdpapp, sammet och ekologisk bomull. Naturliga material som jute, sjögräs och rotting blir inte särskilt smutsiga och är därför väldigt hållbara och kan användas i många år. Men väljer du förvaringskorgar i bomull kan du även tvätta dem på ett milt tvättprogram i tvättmaskinen.