Förvaringskorgar - Smidig förvaring

Snygga korgar i tyg

Ordning i barnrummet – ja det är möjligt! En av de viktigaste sakerna för att ha ordning är praktiska förvaringskorgar och förvaringspåsar. De ska helst vara gjorda av tyg så du enkelt kan tvätta dem i 40 grader och hålla dem fräscha länge. Våra förvaringskorgar är dessutom fina som dekoration i rummet samtidigt som de döljer alla leksaker på ett effektivt sätt. Två praktiska handtag på gör att du enkelt kan flytta förvaringskorgen runt i rummet. Du kan självklart använda den som en bra tvättkorg också, vilket brukar vara populärt hos våra kunder. Hoppas du hittar just den förvaringskorg som du letar efter.

Vanliga frågor om förvaring till barnrum


Var kan man ha sina förvaringskorgar?

Förvaringskorgar är perfekta för barnrummet, sovrummet, arbetsrummet och hallen. I dem kan man förvara småsaker och extra viktiga prylar som leksaker, pennor, mobilladdare, läsglasögonen, hårborstar och mycket mer. Då blir det lättare att hålla ordning på sakerna, och man vet alltid var man har dem. Större förvaringskorgar kan man placera direkt på golvet, medan andra har en smart hänganordning och kan placeras på väggen. Om förvaringskorgen inte är alltför stor kan den också placeras på en hylla, på fönsterbrädan eller varför inte på nattduksbordet bredvid sängen.

Vilka material finns förvaringskorgar i?

Förvaringskorgar finns i flera praktiska material som exempelvis jute, trä, rotting, sjögräs, återvunnen hårdpapp, sammet och ekologisk bomull. Naturliga material som jute, sjögräs och rotting blir inte särskilt smutsiga och är därför väldigt hållbara och kan användas i många år. Men väljer du förvaringskorgar i bomull kan du även tvätta dem på ett milt tvättprogram i tvättmaskinen.

Varför är det viktigt att ha bra förvaring i ett barnrum?

Att ha bra förvaring i ett barnrum hjälper till att hålla rummet rent och organiserat. Det kan också främja barnets självständighet genom att göra det lättare för dem att ta hand om sina egna saker.

Vilken typ av förvaring passar bäst för ett barnrum?

Det beror på dina behov och rummets storlek. En kombination av hyllor, garderober och lådor kan vara det bästa alternativet för att maximera utrymmet och ge gott om plats för alla barnets saker.

Vilken förvaring passar bäst för leksaker?

För leksaker kan det vara praktiskt att använda förvaringslådor, hyllor eller bokhyllor. Det är viktigt att välja en förvaringslösning som gör det lätt för barnet att nå sina leksaker och som också uppmuntrar till att hålla rummet rent och organiserat.

Hur kan jag göra förvaringen rolig för barnet?

Att göra förvaringen rolig för barnet kan göra det mer troligt att de använder den. Använd färgglada lådor eller dekorera hyllor med barns favoritkaraktärer eller bilder. Det kan också vara en bra idé att involvera barnet i förvaringsprocessen genom att låta dem välja hur deras saker ska organiseras.